השכרת טלפון לווייני לדרום אמריקה
-
הבו שלי טס בעוד שבוע לדרום אמריקה ואנחנו שוכרים עבורו טלפון לוויני. בדקתי בשתי חברות: rescue one ו״עולם קטן״ . נראה ששתי החברות נותנות מוצר ושירות דומה: מכשיר של גרמין עם אפשרות לשלוח ולקבל הודעות טקסט ומיילים, מפות, gps,התראות מזג אויר ושליחת מיקום בטרקים וכן לחצן חרום המחובר למוקד. ההשתתפות העצמית במקרה של אובדן או גניבה הינה בעלות דומה . קיים פער במחיר ההשכרה , המכשיר של rescue one עולה כ 2400 שח לחצי שנה ואילו המכשיר של עולם קטן עולה 1840 שח. מישהו מכיר את החברות האלה ויכול לתת המלצה עליהן או על חברה אחרת ?
תודה
איילת
-
נראה לי מחיר מופקע. בזמנו שכרתי לבן שלי ב100 שח לחודש
נסי בטלפון הזה 0524310800 ליאור
-
היי איילת, יש לי ניסיון עם שתי החברות, שתיהן מקצועיות והמכשירים שלהן עובדים מצוין.
לאור הפער במחיר- בעיני עולם קטן עדיפה, היות ובאיכות המוצר והשירות היא מעולה בכל מקרה
שימי לב שבעולם קטן יש גם מכשירים קטנים וקלים יותר, יכול להיות טוב כדי לחסוך במשקל בטרקים (בסוף כל גרם שוקל!). -
בסופו של דבר שכרנו טלפון ממגנוס, המחיר שלהם דומה למחיר של עולם קטן, הטלפון עם סוללות רגילות ללא צורך בהטענה, והם חברת חילוץ של פספורט כארד, בה עשינו ביטוח. הבן שלי טס הלילה ונקווה שהטלפון יהיה מועיל עבורו ועבורנו ושיעשה בו שימוש רק בשגרה.
תודה למי שעזר וענה.
איילת
-
איילת
זה הזמן להתחיל להתכונן לטיול להצטרף אליו בפסח……
אני כאן אם תרצי התייעץ