ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

מסלול ל 3-4 שבועות במקסיקו

פורום מרכז אמריקה
    4
    7
    88354
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • amira54
      amira54 נערך לאחרונה על ידי

היי, אנחנו זוג בני 60 , נגיע למקסיקו (לסן קריסטובל) מגוואטמלה,מתכוונים לטייל במקסיקו כ-3-4 שבו’, הטיסה חזרה ממקסיקו סיטי.

לא אוהבים מקומות מתוירים ולא בטן-גב בחופים... מעוניינים לקבל מכם עצות ועזרה  למסלולי טיול במקומות אותנטיים (עד כמה שאפשר...laugh )

תודה, עמירה

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • Yaara 22
        Yaara 22 נערך לאחרונה על ידי

שלום לכם.

איזה כיף!

אנחנו בילינו בסן קריסטובל (זוג עם 4 ילדים) שבוע. לאחר מכן נסענו באוטובוס לילה לוואחאקה. גם שם אפשר לבלות שבוע ולטייל בסביבה. משם לקחנו טיול של 3 ימים לכיוון החופים של וואחאקה עם טיולים רגליים בהרים, ביקור בכפרים מקסימים, לינה בביקתות עץ ומפגש עם מקומיים שמנהלים קואופרטיבים מעניינים ביותר. 

אנחנו נהננו מאוד גם ממרידה, ואיאדוליד ובסוף גם מקסיקו סיטי, אבל זה עניין של טעם. אחרי טיול של חודש וחצי במקסיקו יש לי הרבה תובנות והמלצות. אם מעניין אשמח לפרט.

Tal_3584391 תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • amira54

היי נעמה, תודה רבה  על תגובתך המעניינת, נשמח מאוד לקבל פרטים והמלצות,

חשבנו גם להיות כשבוע [אולי יותר] בסן קריסטובל ופלנקה ומשם לנסוע לוואחקה , לשהות שם  כשבוע, ובמקסיקו סיטי כ 4-5 ימים.[ניהיה במקסיקו מ  1.2-27.2 ].

יש לי כמה שאלות:

1. הטיול מוואחקה לכפרים שציינת, הוא מאורגן? מסוכנות בוואחקה? תוכלי להמליץ לי 

עליה?

2.יש לך המלצות על מקומות לינה בוואחקה ובמקסיקו סיטי?

3.אפשר לשלם לחב’ האוטובוסים ado בדולר מזומן או באשראי [שמקושר לחן דולרים]?

את מוזמנת לכתוב לי גם מעבר למה ששאלתי...wink

ושוב המון תודות 

• Yaara 22
            Yaara 22 נערך לאחרונה על ידי

היי עמירה.

אנחנו לנו בדירות (כאמור- 6 נפשות) דרך airbnb. בסן קריסטובל- דירה די קרובה למרכז, אבל אני לא ממליצה עליה. 

כשאנחנו היינו בוואחאקה, זה היה בזמן פסטיבל הגלגטצה, היה קשה מאוד למצוא מקום וגם שם נאלצנו להתפשר על דירה רחוקה מאוד ממרכז העיר- כשחיפשתי בבוקינג בשני המקומות ראיתי שניתן למצוא מקומות לינה לא רעים במחירים סבירים בשתי הערים.בטח אם מדובר בזוג…

הטיול שעשינו מוואחאקה היה דרך חברת zapotreck. יש להם מספר אפשרויות לטיול, כולל טיולים רגליים ארוכים, טיולי אפניים ועוד. יצאנו עם מדריך דובר אנגלית בשם Zenon ואנחנו ממליצים עליו בחום. 

אנחנו הזמנו את כרטיסי האוטובוס באתר של ado ושילמנו בכרטיס אשראי. לקחנו את ה ADOgl שהיה מצוין. התשלום היה בפזוס (לא הצלחנו לשלם בדולרים).

בסן קריסטובל- יצאנו להרבה טיולים באזור. יש המון סוכנויות ואני בטוחה שתמצאו את הטיולים שמתאימים לכם. אחרי שבוע שהיינו שם הרגשנו שלא ממש מיצינו את השוטטות בעיר המדהימה הזו.

בוואחאקה- מעבר לעיר עצמה- שיש בה המון מה לראות, עשינו שני יום טיול לאתרים באזור וסדנת בישול עם השף Gerardo שמדבר גם אנגלית. 

במקסיקו סיטי- יש מספר שווקים מרתקים ששווה לבקר בהם. מכיון שלנו בדירות, נהנו לקנות מצרכים ולבשל בעצמינו כי השפע והמגוון שם לגמרי מעוררי תיאבון. אתרים נוספים ששווה לבקר בהם הם פארק צ’פולטפק והארמון, המוזיאון האנטרופולוגי (מרתק) והמורלים של דיאגו ריוורה בבית הממשל (אפילו את הילדים היה קשה לנתק מהם). כמובן ששווה להגיע לטאוטיוואקן. 

אנחנו השתמשנו באובר כדי להגיע ממקום למקום (כולל לטאוטיוואקאן)- מאוד נח ומהיר.

אם את מעוניינית בעוד מידע, את מוזמנת לשלוח לי בפרטי מספר טלפון ו/או מייל ואעביר לך עוד מידע.

אני בטוחה שתהנו!

יערה

• amira54

היי יערה, רק עכשיו יצא לי לקרוא את תשובתך הממצה והמועילה!!!

מחר בלילה טסים….

כמובן שנשתמש בטיפים ובמידע שכתבת כאן,

הייתם בביתה של פרידה קאלו במקסיקו סיטי?

בטח יהיו לי עוד שאלות…

לשלוח את מס הנייד שלי כאן בתגובות או שיש דרך אחרת?

• Tal_3584391
                Tal_3584391 @Yaara 22 נערך לאחרונה על ידי

@Yaara-22

מה יש לעשות בוואחקה. ? מה זמני הנסיעה מהגבול של גוואטמלה לסן קריסטובל ומסאן קריסטובל לוואחקה ובחזרה למקסיקו סיטי? האם צריך טיסה. מה עלות טיסה. ומאיפה טסים.?

גדליהו מהגרעין תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                • גדליהו מהגרעין
                  גדליהו מהגרעין @Tal_3584391 נערך לאחרונה על ידי

@Tal_3584391

וואחקה היא עיר קולוניאלית יפה. אמנם נפגעה לאחרונה מרעידת אדמה, ואין לי מושג מה היום המצב שם. יש בה מבנים, מוזיאונים ופעילוות עירוניות,וכמובן שאפשר גם לצאת לבקר בסביבה. וואחקה למכסיקו סיטי באוטובוס זה בערך  6 שעוות. סן קריסטובל לוואחקה זה בערך 11-12 שעות באוטובוס. מסן קריסטובל לגבול עם גווטמאלה- יש כמה אופציות גבול. הקרובה יותר היא זו שדרומית-מזרחית לעיר קומיטן בערך 3-4 שעות באוטובוס.

אפשר גם לעשות חלק בטיסות. השאלה איך המסלול שלך נראה- השאלות שלך לא ממוקדות בשביל להבין מה המסלול.

• 1 / 1
                  • פוסט ראשון
                    פוסט אחרון