ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

שאלת טיסות - חברות תעופה מנועי חיפוש

פורום צפון אמריקה
    10
    15
    46986
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • Ponamona
      Ponamona נערך לאחרונה על ידי

היי לכולם,

אז איך אתם מזמינים כרטיסי טיסה??

סוכן?

אתר?

דברו אליי, מה הכי כדאי…

מתכננת טיסות למשפחה זוג + 2 מתבגרים

ת"א – לוס אנג’לס

לוס אנג’לס-ניו יורק

ניו יורק-ת”א

יולי 2019

מתלבטת מאד (!) בין טיסה ישירה או עם קנקשיין.

אם קונקשיין קצר עד 3 שעות המתנה, ללא התעסקות עם המזוודות והוזלה במחיר הכרטיס – סבבה…

אנחנו צריכים אקסטרה מקום לרגליים לארבעתנו…. זה גם משהו שמקשה אם מזמינה לבד.. לא?

תודה על כל תגובה.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • reuben13
        reuben13 נערך לאחרונה על ידי

יש מנועי חיפוש כמו גוגל פלייס או סקייסקנר, או XPLORER.CO.IL וכו’.

מקום יותר מרווח לרגליים עולה כסף, זה לא בחינם, בחברות רבות גם למקומות רגילים אם מזמינים מושבים מראש צריך לשלם.

בקונקשן באירופה או בקנדה לא מתעסקים עם המזוודות, הן ממשיכות הלאה, בקונקשן בארה”ב צריך להוציא את המזוודות לביקורת מכס אחרי הליכי הגירה.

כרטיסים לחודש יולי ועוד עם אקסטרה מקום לרגליים לא יהיה זולים.

תפני לסוכנות נסיעות, תבדקי מחירים ותשווי אותם מול האתרים שציינתי לעיל ותחזרי לפורום אם יש לכם שאלות כלשהן.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
        • karnielr
          karnielr נערך לאחרונה על ידי

אני נוהגת לעשות סקר באתרי חיפוש שונים ועם הממצאים לפנות לסוכנת שתמיד משווה את המחירים.  ברוב החברות יש צורך לשלם על הזמנת מקום כלשהו מראש, על אחת כמה וכמה על הזמנת מקום מרווח במיוחד. לגבי קונקשן מול טיסה ישירה – צריך לקחת בחשבון שגם אם מזמינים קונקשן סביר יש סיכוי לשינויים ועיכובים (אצלי קונקשן סביר של שעתיים הפך לקונקשן ממש לא סביר של שש שעות בחסותה הבלתי אדיבה של בריטיש איירוויס). עם זאת, לעתים קרובות המחיר זול בהרבה. 

• אנשיםטובים
            אנשיםטובים נערך לאחרונה על ידי

אני מזכיר משהו שכתבתי לכם בעבר:

בזמן חיפוש הטיסות, אני מציע לבדוק גם אפשרויות טיסה פחות “רצויות” כמו קונקשין ארוך יותר, ולא לפסול את זה על הסף.

ברור שהכי טוב טיסה ישירה במחלקת עסקים, אבל לרובנו יש מה לעשות עם הכסף.

ואם הקונקשין הוא 5 שעות? או 7 שעות? בעיניי צריך להבין כמה הוא חוסך. אם החסכון יכול להגיע ל-200 דולר לאדם לכיוון (וזה בהחלט מספר אפשרי) זה אומר 1600 דולר לארבעתכם הלוך ושוב – המון המון כסף.

כתבת “ אנחנו צריכים אקסטרה מקום לרגליים לארבעתנו “ ואני אשאל – צרכים או רוצים?

אני מכיר הרבה אנשים מעל גובה 180, וגם כמה מעל גובה 190 שמתסתפקים במקומות ישיבה רגילים. גם בטיסות לארה”ב. מה לעשות שהמקומות עם היותר מקום לרגליים עולים לא מעט כסף. זה יכול להיות עניין של הרבה מאות דולרים במקרה שלכם.

אם אתם באמת מאד גבוהים, ו/או בעיות בריאות כאלה או אחרות – זה כמובן שיקול אחר.

אבל אם אתם סתם גבוהים, שווה לכם לחשוב על הנושא. אגב, גם בן ה-13 כבר כלכך גבוה? שימי לב שלבן ה-13 עדיין אסור לשבת בחלק מהמקומות של יציאת החירום

• Ponamona

תודה על התשובות...

אנשים טובים - שלושתינו מעל 1.80 , ובן ה13 מתקרב אלינו בצעדי ענק laugh

• itai1111
                itai1111 נערך לאחרונה על ידי

אני כמובן לא נכנס למערכת השיקולים שלכם אבל אני מעל 190 טס לא מעט כל שנה כבר הרבה שנים ומעטים המקרים שטסתי בפרימיום או ביזנס.

כמובן שכל אחד והרגליו אבל אני מעדיף לבזבז את ההפרש בטיול ולא על נוחות בטיסה Smile

• עמיחי13
                  עמיחי13 נערך לאחרונה על ידי

ברוב החיפושים שאני עושה, טיסות לארה”ב עם קונקשן באירופה יוצאות הרבה יותר זולות מאשר טיסות ישירות. לרוב מדובר בהפרש מספיק גדול ואז אין לי בכלל התלבטות. אני לרוב מחפש במנועי החיפוש השונים, אבל את ההזמנה אני עושה ישירות באתר של חברת התעופה. ליעדים לוס אנג’לס \ ניו יורק יש לרוב מחירים טובים של קבוצת איירפראנס\קלמ בשילוב עם בנות הברית אליטליה או דלתא.

את טיסת הפנים כדאי לשקול להזמין רק בהמשך, כאשר התוכניות שלכם יהיו סופיות (למרות שאז יתכן והעלות תהיה קצת יותר גבוהה).

• rona.n
                    rona.n נערך לאחרונה על ידי

אני עשיתי השוואות בין מנועי החיפוש עד שהתבייתתי על טיסה ספציפית שנראתה לי הכי טובה מבחינת הצרכים שלנו

ואז נתתי לסוכן לסגור לי אותה.

כי, לו יש את היכולת לסגור את 3 הטיסות (גם הפנימית בתוך ארה”ב) תחת אותה הזמנה ואז המזוודות כלולות (אני לא הצלחתי לעשות זאת לבד)

כך סגרנו

1. תל אביב- סן פרנסיסקו (עם עצירה של שעה וחצי באמסטרדם) עם KLM
                    1. לאס וגאס – ניו יורק – עם דלתא
                    1. ניו יורק – תל אביב – עצירה של 10 שעות (היה אפשר פחות, אני בחרתי להאריך כדי לצאת לעיר) – KLM

הכל יחד (1,100 דולר לאדם) בהזמנה אחת כך שהמזוודות כלולות גם בטיסת פנים.

לסוכן יש גם יכולת ללחוץ על חברת התעופה לגבי מקומות הישיבה. כך קיבלתי במחיר כזה גם אפשרות לבחור מראש את מקומות הישיבה (כמובן לא את אלו המשודרגים, אבל בחירה מבין המקומות הסטנדרטיים)

בקיצור, מציעה לעשות חיפוש רציני ואז גם להיעזר בסוכן.

• אנשיםטובים
                      אנשיםטובים נערך לאחרונה על ידי

יש הרבה יתרונות למה לא להזמין את הטיסה הפנימית כבר עכשיו

הכי חושב – עד כמה אתם סגורים על התוכנית? פעמים רבות אחרי שהיושבים לעומק על התוכנית אנשים משנים את דעתם: אולי עוד יום במערב או דווקא עוד יום בניו יורק. אולי לטוס מלוס אנג’לס או דווקא בלאס וגאס או סן פרנסיסקו וכו’.  שינוי של הכרטיס הבינלאומי עשוי להיות מאד יקר

בנוסף – מגבלה על חברות התעופה.  כחלק מהכרטיס הגדול אתם מוגבלים לחברות ש”בהסדר”. לבד אתם חופשיים לנפשכם לכל חברה ולכל טיסה. הן משיקולים של מחיר  הטיסה, והן משיקולים של שעות, נוחות וכדומה.

למרות שבכרטיס אחד אולי המזוודה בחינם, יתכן שהכרטיס כולו יהיה יקר יותר. למשל לסאותווסט יש טיסות (לא יודע לגבי סוג מקומות הישיבה) ב-200 דולר מחוף לחוף כולל מזוודות. זה לא בהכרח יותר יקר מאשר להוסיף מקטע לכרטיס הבינלאומי

• karnielr
                        karnielr נערך לאחרונה על ידי

כמובן שווה לבדוק את שתי האפשרויות (אחרי שסגורים על התוכנית) , אבל פעמים רבות הטיסה הפנימית שנקנית עם טיסה בינלאומית יוצאת כמעט בחינם. אנחנו טסנו ככה למקסיקו מטורונטו בערך ב80 דולר. 

• Ponamona

תודה.

מחיר מעולה. למתי הזמנתם?

אנחנו ליולי ולא מצאתי מחיר פחות מ1500 לאדם

• דנוש60
                            דנוש60 נערך לאחרונה על ידי

גם אני שאלתי את השאלה הזו לא מזמן פה בפורום..

בסוף הזמנתי לאוגוסט (לסיאטל) לבד ולא דרך סוכן.

דיברתי עם מספר סוכנים והמחיר היה יותר יקר מאשר להזמין לבד, אז פשוט נכנסתי לאתר לופטהנזה והזמנתי.. פשוט ביותר ונוח מאוד. (יצא 1014 דולר)

ולכן לדעתי האישית עדיף לך להזמין לבד ללא סוכן זה יוצא יותר משתלם 

• reuben13
                              reuben13 נערך לאחרונה על ידי

https://www.mako.co.il/travel-world/magazine/Article-9d4da80 a2724861006.htm?utm_source=Facebook&utm_medium=MakoPage& amp;utm_campaign=OngoingActivity&partner=facebook

• may east
                                may east נערך לאחרונה על ידי

מקסיקו מטורונטו זו לא טיסה פנימית

• ריקי 5
                                  ריקי 5 נערך לאחרונה על ידי

מאד חשוב לשים לב, שאם קונים את טיסת הפנים יחד עם הטיסות הבינלאומיות, אין אפשרות לבטל את טיסת הפנים (משום סיבה שהיא) כי זה מבטל את הלג הבא. 

• 1 / 1
                                  • פוסט ראשון
                                    פוסט אחרון