ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

כמה זמן לוינה ואיך מתניידים?

פורום טיולי משפחות
    16
    29
    105139
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • Aya_3181931
      Aya_3181931 נערך לאחרונה על ידי

מוזמן לבדוק גם את הדירה הזאת: Walzhofer Apartement היא די במרכז.

אנחנו פרקנו את הדברים בדירה, החזרנו את הרכב בשדה ונסענו לדירה ברכבת. לטיסה לקחנו מונית גדולה. היינו בוינה 2 לילות, שזה יצא יום וקצת. לילדים היה מספיק, לי לא.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • שרון המטיילת
        שרון המטיילת נערך לאחרונה על ידי

דעתי האישית בלבד. וינה יותר מעניינת מזלצבורג. בהשוואה בין שתי הערים.

כאשר אני לא מכניסה את טירת הלבורן לתוך הביקור בזלצבורג! 

(טירת הלבורן היא חובה בעיני, גם בביקור שני מאד נהנתי בה). המלצה שלי בחודשי הקיץ להתחיל עם ביקור בזלצבורג, שבשעה חמש אחה"צ כל החנויות נסגרות בה, ואז להגיע לטירת הלבורן שבקיץ שעות הפעילות שלה ארוכות יותר ואז גם אם נרטבים בביקור בטירה לא מסתובבים רטובים כל היום. אגב גם בזלצבורג יש גם גן חיות לשיקולכם. אין לי תובנות לגבי הגני החיות כי לא ביקרתי בהם.

• ?
          משתמש שנמחק נערך לאחרונה על ידי

מסכימה עם כל מילה של שרון. זלצבורג מושלמת ליום אחד, כאשר את ארמון הלברון (שבקיץ הסיורים בו מתקיימים עד שעה מאוחרת, דומני שעד 20:00) משאירים לסוף היום.

כמובן שכל זה כפוף להעדפותיכם מבחינת מה עושים בכל עיר, וגם למזג האויר. אנחנו ניצלנו כ-3.5 שעות של בוקר גשום למוזיאון הטבע והמדע הנפלא בזלצבורג (זו היתה “אופציה לגשם” אבל בדיעבד התברר כמקום שווה ומוצדק כשלעצמו, למרות שאני אישית בדיעה שבאיזור הזה צריך לנצל כל שעה של שמים כחולים לטיולי טבע). בנוסף טילנו בעיר העתיקה, אכלנו בה צהריים, עלינו על המצודה וסיימנו את היום, כאמור, בהלברון.

ויתרנו על שיט בנהר, גני מיראבל ומוזיאון מוצרט. אם תחליטו לעשות את הכל, ובקצב לא מהיר במיוחד, תמלאו שם יומיים בקושי. וינה גדולה ועשירה הרבה יותר, אבל אם מוזיאונים וארמונות לא מאוד מעניינים אותכם, זה כמובן ישנה את התמונה. 

• ronitzaw
            ronitzaw נערך לאחרונה על ידי

2 זלצבורג

4 וינה

אבל לדעתי זה לשניהם זה עלול להיות יותר מדי. 

זלצבןרג אפשר להספיק ביום אחד, אלא אם תבלו שעות במוזיאון המדע שישתה לכם חצי יום. שים לב שכרטיס ההנחות תקף לאטרקציות של העיר זלצבורג ל24 שעות מהאטרקציה הראשונה, אולי זו הסיבה שרבים מצמצמים את הביקור בה ליום אחד. 

כאמור, הרבה תלוי באורך הכולל של הטיול כי באזור זלצבורג יש כל כך הרבה מה לעשות כך שיומיים בעיר זה לא בהכרח ניצול מיטבי של הזמן. 

• איריס1611
              איריס1611 נערך לאחרונה על ידי

ממליצה על הדירה הזו  https://www.booking.com/hotel/at/boutique-garden-apartment-w ien.he.html?aid=397594;label=gog235jc-1DCAEoggI46AdIDlgDaGqI AQGYAQ64ARjIAQzYAQPoAהיינו בה משפחה של 5 נפשות והיא מתאימה גם ל6. דירה מעולה,מרווחת,מפנקת מאוד. במיקום מעולה ברובע השני-קרוב לכל האטרקטציות עם חשמלית. אנחנו החננו את הרכב בחניון ליד אבל היינו רק 2 לילות. נראה לי שעדיף לך להחזיר את הרכב ולהתנהל בוינה בלי סתם לשלם על חניה אם אתה יותר מיומיים. הדירה קרובה לפארק השעשועים פארטר וגם לרובע היהודי. מיקום מנצח ושקט.

• אנשיםטובים
                אנשיםטובים נערך לאחרונה על ידי

תודה לכולם

נעשה חושבים

• dmitrys
                  dmitrys נערך לאחרונה על ידי

תשובה ל

דמיטרי – יש כמה מלונות בשם הזה בעיר. יש לך המלצה קונקרטית יותר? וגם – לא נעים לנהוג ברמה כזו שעדיף לשכור/להחזיר את הרכב בשדה ולהכנס/לצאת מהעיר במונית? או שרק לא להסתובב בעיר ברכב?

https://www.rafaelkaiser.com/en/apartments-vienna/ לנו בדירה בשם הוואנה.

הגענו אליהם דרך בוקינג, אבל זה עסק רציני, נראה לי מספיק בטוח להזמין ישירות.

הם קיבלו 9.1 בבוקינג מ 1200 אנשים.  https://www.booking.com/hotel/at/rafael-kaiser-premium-apart ments-city-centre.en-gb.html?aid=311984;label=livingpoint-lu xusapartments-wien-nZyxrOEBvlAx918Ros17GwS258611950744%3Apl% 3Ata%3Ap1%3Ap21%2C093%2C000%3Aac%3Aap1t1%3Aneg%3Afi%3Atiaud- 285284110006%3Akwd-262178953605%3Alp1007990%3Ali%3Adec%3Adm; sid=64c9c4f93555cf45a194f6306c866937;dest_id=-1995499;dest_t ype=city;dist=0;hapos=3;hpos=3;room1=A%2CA;sb_price_type=tot al;sr_order=popularity;srepoch=1547144070;srpvid=94668043b93 f03e3;type=total;ucfs=1&#hotelTmpl

לגבי נוחות הנהיגה – לי לא היה נוח. אני הייתי בוינה באמצע הטיול שלנו , כך שלא הייתה לי ברירה. אולי זה רק אני. השארתי את הרכב כל התקופה בחניון ליד המלון בעלות של 17 יורו ליום. היה לי הרבה יותר נוח בתחבורה ציבורית, וגם יותר זול לעומת מחיר החניה במרכז וינה.

אם אתה מחפש חברת השכרה, תשקול את ABRIX מבראטיסלבה. הם יכולים להביא את הרכב לוינה, למקום שתגיד להם, תמורת תשלום לא גבוה. אין לי נסיון אישי איתם אבל קראתי הרבה המלצות ושום דיס המלצה. 

• אנשיםטובים
                    אנשיםטובים נערך לאחרונה על ידי

תודה רבה

• משפחה בהכנה לטיול
                      משפחה בהכנה לטיול נערך לאחרונה על ידי

מסכימה עם קודמי

אוסיף שאנחנו עשינו את וינה בסוף הטיול לזלצבורג ולילדי היה מספיק אחרי יומיים מלאים אחד היינו בעיר והשני בשונברון אבל בגלל שזה היה יום טיסה היינו רק בארמון ובגנים

את הרכב השארנו בחניון המלון ולקחנו שוב בנסיעה לשונברון בדרך לטיסה הביתה. היה נוח

בביקור אחר הייתי עם בנות מעט יותר גדולות והינו ארבעה ימים בוינה ונהננו

אז שוב תלוי בעניין של ילדיך ואתה מכיר אותם הכי טוב

תהנו!

• 1
                      • 2
                      • 2 / 2
                      • פוסט ראשון
                        פוסט אחרון