הגשתי בקשה לחידוש ויזה לארה"ב ללא ראיון - שאלה
-
היי
הגשתי השבוע בדואר שליחים את הדרכון והמסמכים הדרושים לי בשביל לחדש ויזה לארה”ב ללא ראיון. אני עומדת בתנאים כעקרון.
שלחו לי אחרי כמה ימים מייל חזרה שאומר :
הקונסוליה של מחלקת המדינה של ארה"ב הממוקמת ב: Tel Aviv שחררה מסמך הקשור לבקשת הוויזה שלך לשירות השליחים שלנו Israel Post. המסמך נשלח באמצעות אפשרות השילוח שבחרת בעת הרישום. מספר המעקב לחבילה הוא: XXXXXXX. שימו לב כי ייתכן ומעקב המשלוח לא יתאפשר עד ל-24 שעות לאחר קבלת הודעה זו. אין ליצור קשר עם חברת השליחויות עד לתום 24 השעות מקבלת ההודעה מכיוון ופרטים נוספים על המשלוח לא יהיו זמינים.
מישהו שהצליח ללא ראיון – יודע אם זה אומר שאשרו לי את הויזה או שהכוונה ששלחו מסמך כדי לזמן לראיון ? לא מוזכר כלום במייל על אישור הויזה.
תודה מראש ושבת שלום
-
הדרכון שלך נשלח חזרה – כולל הויזה בתוכו.
אם בחרת בעת ביצוע הבקשה לדואר שליחים עד הבית תקבלי בימים הקרובים טלפון בו יתאמו איתך את מועד מסירת הדרכון .
אם לא בחרת במשלוח עד הבית – עלייך לגשת לאותו מקום בו מסרת את המסמכים ולקבל את הדרכון כנגד הצגת ההודעה שקיבלת כולל מספר המעקב שנשלח אלייך .
-
לי אישרו ויזה ללא ראיון.
הנוסח במייל שקיבלתי זהה לזה שאת קיבלת.
-
הדרכון בחזרה. עם או בלי ויזה תדעי כשתקבלי אותו….
הם סיימו את התהליך אצלהם
מקווה שהויזה בפנים
דרך המשלוח היא כפי שביקשת
-
השאלה אם צריכים לזמן לראיון , אם באמת ישלחו דרכון ריק רק כדי שתחזיר להם אותו בראיון , או שפשוט יהיו יעילים וישלחו מייל – לזמן ראיון לפני סיום התהליך וישאירו אצלכם את הדרכון כבר ?
אני יודעת שאחרי ראיון לא יודעים גם לפעמים אם הויזה בתוך הדרכון או נשלח ריק, אבל פה אין עוד שום סיכוי לסירוב, רק להזמנה לראיון.
-
אם – מסיבה כלשהי – היו חושבים שיש מקום לפסול אותך מלקבל ויזה – היו מזמנים לראיון.
ברגע שביקשו לשלוח טפסים דרך מוקד שליחים – הויזה אושרה והיא בדרך .
-
אחלה . תודה רבה לכולם ושבת נעימה !!
-
הי,
אפשר לשאול כמה ימים במדויק (רשמת “כמה ימים”) לקח לך לקבל את המייל הזה?
-
מצטרפת לשאלה של מטייל, כמה ימים בדיוק לקח?
גם אני ביצעתי את אותו תהליך של בקשה לוויזה דרך הדואר ללא ראיון.
הגשתי את הדרכון שלי בדיוק לפני שבוע ועוד לא קיבלתי את המייל.
-
לנו לקח 6 ימים, אבל אני מסרתי את המסמכים של בעלי (שלא זומן לראיון) בשגרירות, כאשר אני התראיינתי שם.
-
אולי יש עיכובים עקב השביתה הממושכת בשרות הציבורי של ארה”ב?
אצלנו עמדו ב-”5 ימי עבודה”, אבל גם אני מסרתי את הדרכונים בשגרירות כשהגעתי לראיון של בתנו, שעוד לא היתה בת 18.
-
תודה לכם, מניחה שהגשת המסמכים ישירות בקונסוליה מקצרת את התהליך.
איך ניתן לדעת האם השביתה אכן משפיעה?
-
Zohar_3525308 מה בסוף קיבלת בדואר ? את הויזה או בקשה למסמכים אחרים ?
-
אתה אופטימי. הפעם האחרונה שזוהר כתבה משהו באתר הייתה בינואר 2020 (פרדוקסלית נראתה לאחרונה באתר ב 2018).
-
נעול על ידי
מוני