הפקת ויזה להודו
-
שלום,
אני מבין שדברים השתנו בשנתיים האחרונות.
בכתבה ב”למטייל” שמעודכנת לאוגוסט 2017 כתוב שאפשר להפיק ויזה רק דרך ש.מ.
https://www.lametayel.co.il/%D7%95%D7%99%D7%96%D7%94+%D7%9C% D7%94%D7%95%D7%93%D7%95+1
אבל חיפוש קצר מביא לפחות 5 חברות עם אשרות אלקטרוניות, כוןל זולות יותר מש.מ.
אני עונה על הקריטוריונים של הגשת בקשה באינטרנט.
יש סיבה לא לעשות את זה אינטרנטית?
יש סיבה לא לבחור בנותן שירות אחר?
תודה, שלומי
-
שרות האאוטסורסינג של שגרירות הודו נמסר לש.מ. אשרות, כך שהטיפול בכל מקרה למעט E-VISA מתבצע על ידם.
באתר השגרירות מופיעים המחירים של כל סוגי הויזה, כולל עלות שרות האאוטסורסינג (23 ש”ח עמלה).
תבדוק טוב שמה שגובים אצל מתוכים בינך לש.מ. אשרות הוא לא תוספת על המחיר המופיע באתר השגרירות.
E-VISA עולה $60 וזו הדרך הנוחה והזולה ביותר.
ניתן להכנס להודו תוך 30 יום מקבלת אישור, לכן צריך לפנות פחות מ-30 יום מיום הכניסה.
-
אהלן,
אם תקרא את כל הכתבה על הוצאת ויזה, תראה שיש הסבר על הוצאת E-VISA בצורה עצמאית, שלב אחרי שלב. המחיר הוא 80$ ולא 60$ שסיילור כתב לך.
טיול מהנה,
-
זה מה שכתוב באתר השגרירות.
כשהוצאתי ויזה לא היתה אפשרות E-VISA.
-
תקרא באתר של הוצאת ה- E-visa
-
שלום,
קראתי והתקשרתי. המידע שם לא מעודכן.
המחיר היום הוא 81$ אגרה של הויזה + דמי תיווך, באם רוצים להשתמש בתיווך , שנעים בין 20$-30$.
בברכה,
שלומי
-
איזו סיבה יש להשתמש בתיווך להוצאת E_VISA?
-
אני לא רואה כל סיבה, מלאתי בעצמי, מחכה לויזה כדי להודיע את זה סופית…
למה מחכה? כי יש שם לדוגמה שאלה של : “מה מספר הויזה האחרונה שקיבלת להודו ומתי זה היה?”.
אני יודע בערך מתי זה היה, אין לי מושג מה המספר. מלאתי 12345 ואני מקווה שזה לא יפסול לי את הטופס.
באתרים של המתווכים אתה יכול לכתוב “לא יודע” והם כנראה עושים את התיווך.
כנראה שגם את זה אפשר לפתור את מתקשרים לתמיכה. לא ניסיתי.
כשאצליח סופית אספר לכם.
-
זהו, הושלם ללא תיווך כלשהו. מספר הויזה הפיקטיבי שנתתי בלית ברירה (ראו הודעה קודמת בשרשור) לא היווה בעיה.
82$. 3-4 ימים ויש ויזה.
הם נותנים טווח של 4 חודשים מרגע ההפקה עד לכניסה להודו וסופרים את ה-60 ימים של הויזה מרגע ההחתמה של הדרכון בכניסה הראשונה להודו, כך שאין באמת צורך במקדם בטחון לגבי תאריך הכניסה.
תודה על התמיכה.
אני כאן לכל שאלה.