האיים הקנריים
-
שלום לכולם,
מתכנן לטוס לאיים הקנריים בקיץ הבא, (שהילדה הקטנה תגדל טיפה)
גילאי הילדים יהיו בסמוך לטיול 7,5,3 .
בטנריף הייתי בשנת 2012 והייתי רק שם למשך שבוע ימים (ירח דבש), ומאז הבטחתי שאחזור לשם בעתיד.
התכנון שלי הוא לשהות בין 10 ל 14 ימים.
העניין הוא שאני מעוניין לצאת לעוד אי נוסף או אפילו 2. פוארטבנטורה בגלל החופים כמובן הוא הראשון ואחריו כנראה יהיה לנזרוטה או גראן קנריה.
השאלה שלי היא איך מומלץ להתנייד בין האיים, טיסות ראיתי בעלות של כ 80 דולר לאדם מאי לאי,
אך הבנתי שיש גם מעבורות שניתן לעלות עם הרכב, דבר שלדעתי עדיף יותר כי כבר משכירים רכב לכל התקופה בפעם אחת, (השכרת רכב לתקופה ארוכה תהיה לדעתי זולה יותר מאשר השכרת כמה רכבים בכמה פעמים)
מישהו עשה זאת בעבר ויודע להגיד על מחירים? כדאיות? עדיפות?
האופציה של המעבורת לדעתי עדיפה יותר מכיוון שאין את הצורך להמתין לטיסות וכל הכאב ראש של השדה תעופה כל פעם מאי לאי.
תודה רבה על עזרתכם
-
אף חברה השכרת רכב בילאומית לא מאפשרת לעלות עם הרכב למעבורת משיקולי ביטוח. ייתן שש חברות השכרה מקומיות שמאפשרות אבל אז כדאי לבדוק האם יש להן משרד בנמלים של שני האיים. אנחנו לא מצאנו במעבר בין טנריף ללנזרוטה -
כשאנחנו נסענו לא נתנו להעביר רכב שכור מאי לאי. בין לנזרוטה לגראן קנריה לנזרוטה לוקח בגדול. אם אתה טס דרך אירופה קח טיסה לטנריף וחזור מלנזרוטה כך אנחנו עשינו. את שני הלגים הנוספים בטיסה זולה דרך החברה המקומית. -
חברת השכרה cicar פועלת באיים הקנריים (canary islands car) ומאפשרת לעלות למעבורות, רק מבקשים להודיע מתי לוקחים מעבורת. החברה מומלצת מאוד עם מחירים טובים. בלי קשר – לא בטוחה שהמעבורת זה כ”כ נוח, כי זה לוקח הרבה זמן ולא זול.
-
ניסיתי להזמין רכב בטנריף דרך cicar ולהחזיר בלנזרוטה דרך האתר שלהם. לא היתה אפשרות. אולי בהזמנה טלפונית אפשר.
-
לנזרוטה מקום מושלם ועדיף בהרבה על גראן קנרייה! אני ביקרתי בגראן קנרייה ומשם לקחתי מעבורת של מספר שעות (חושב 7 שעות) הפלגה ללנזרוטה.. אם ניתן לטוס אז עדיף כי ההפלגה עושה בחילה (לי עשתה) וגם צריך להמתין עד שהיא יוצאת שזה עלול לקחת זמן.. מצד שני המחיר שלה מאוד נמוך ביחס לטיסה (כמובן שהמחירים דינמיים ומשתנים כל הזמן אבל אני אומר באופן כללי)