נסיעה לז ארק ב 31 לינואר
-
היי,
אנחנו שוכרים רכב בג׳נבה בצד השוויצרי ורציתי לדעת אם יש צורך במדבקה עבור הכביש המהיר?
גוגל ממליץ לי לנסוע דרך A41 ולא ממש ברור לי איפה כביש האגרה.
אנו נוחתים עם EasyJet ב 16:00 ויהיה נחמד לקצר את הנסיעה לאתר ככל האפשר.
תודה
-
חזרתי עכשיו מלה פלאן כך שאני שמח לעזור לך. קודם כל בחירה נכונה לשכור בצד השוויצרי כי הרכב יגיע עם צמיגי שלג ומדבקה אז אל תחשוש. הכבישים שעולים לאתר מהעמק אמנם מפולסים משלג אבל יש קצת שלג וקרח על הכבישים ובמיוחד אם ירד שלג ביום הנסיעה צמיגי השלג ממש עוזרים.
כשאתם נוחתים תאספו את המזוודות והציוד, צאו החוצה ומיד ימינה ואחרי דקה הליכה תגיעו לדלפקים של השכרת הרכב. תקבלו מפתח ומשם יש שאטל לחניון P51 איפה שהרכבים נמצאים. עקרונית אפשר להגיע גם רגלית זה בערך 300 מטר. מה שאנו עשינו – בהלוך לקחנו את השאטל ובחזור הורדתי את האחרים עם המזוודות בשדה, החזרתי את הרכב והלכתי ברגל חזרה. אם החזור שלכם גם עם איזיג’ט אז קחו בחשבון שאין בן אדם שיקבל את הרכב – מחנים בחניה ושמים את המפתח בתיבה.
עוד טיפ – לפני שאתם מחנים בלז ארק – תתדלקו! הדלק באלפים כולל אנטי פריז ויבטיח שהדלק באוטו לא יקפא.
-
בנסיעה ללז ארק אתה תיסע על אוטוסטרדה צרפתית עם נקודות תשלום. (המדבקה רק לשוויץ) רוב הסיכויים שבשעה הזו יהיו לך פקקים (באוטוסטרדה) עד שתחצה לצרפת.
תבדוק את המסלולים בוויז, ייתכן שכדאי לך לצאת מהכביש המהיר ליד אנסי וליסוע בכביש רגיל דרך Albertville. יחסוך לך כמה יורו ולפעמים קצת זמן. הבעייה שאתה נוסע בשעות העומס.
-
שלום, יש מקום מומלץ להשכיר ציוד בלה פלאן? סנובורד?..
-
שלום, יש המלצות על חנות השכרת ציוד בלה פלאן?.
-
עדיף תמיד להשכיר באינטרנט דרך חברות כמו precissionski, ski-republic. המחיר משמעותית יותר זול מלהשכיר באתר.
אין לי היכרות לגבי חנות ספציפית במיוחד לא בלה-פלאן. לנתי בלז-ארקס.
הכלל שלי הוא לבחור חנות שקרובה למלון/דירה.
קוד הנחה עדכני ל: https://www.ski-republic.com/
הוא: DMINUTE19 נותן 10% נוספים.
-
ברור שתמיד עדיף להשכיר מאשר לשכור, אך כמובן שהתכוונתי למר לשכור ולא להשכיר.