מלטה בתחבורה ציבורית
-
בגילי המתקדם אני קצת נרתע מלהתחיל להתרגל לנהיגה בצד שמאל, באיזו מידה מעשי לטייל במלטה בתחבורה ציבורית?
-
שלום שוקי
אין בכלל בעיה לטייל בכל מלטה בתחבורה ציבורית ובאוטובוסי הטיולים הצבעוניים
ראה קישור לטיול שלי עם כל הטייפים
ב ה צ ל ח ה
-
נהניתי לקרוא את הבלוג, תודה. -
עדיין לא נסעתי.
ואני די מתעקשת על רכב.
ומכל המידע הן בלוגים, הן לשכת התיירות שם, וכל אתר מידע----הם חד משמעיים בהיבט של נסיעה בתחבורה ציבורית בלבד.
אולי---אם נוסעים מחוץ לעונה…. אולי אם נוסעים הרבה אנשים…. אולי אם נוסעים ליעדים פחות על המסלול המרכזי---אז מכונית הופכת להיות כדאית.
אבל מכל בדיקה (תיאורטית בלבד, לימוד מלטה לא מהתנסות) חד משמעי ---תחבורה ציבורית היא היותר נגישה שם.
-
@Zvika-guaron תודה רבה. הבוקבברכה
רנציר לאחר שוטטות רבה באתרי שכירת רכב במלטה הבנתי שרכב בגילי לא אוכל לשכור . הבלוג שלך פתר לי את כל ההתלבטויות.
-
@ranchy אמר:
@Zvika-guaron תודה רבה. הבוקר לאחר שוטטות רבה באתרי שכירת רכב במלטה הבנתי שרכב בגילי לא אוכל לשכור . הבלוג שלך פתר לי את כל ההתלבטויות.
בברכה
רנצי
-
היי הייתי במלטה לפני 3 שנים אז נסענו בתחבורה ציבורית גם בגלל שחששנו מנהיגה הפוכה.
וזה היה טעות, אז נכון שהתחבורה הציבורית במדינה היא יחסית בסדר, (יחסית לאיי יון וקפריסין) אבל שאנחנו היינו (אוקטובר) האוטובוסים היו מלאים ושרפנו הרבה זמן על המתנה לאוטבוסים.
בדיעבד אם היינו שוכרים רכב היינו יותר נהנים בוודאות.
לגבי הנהיגה בצד ימין אז במלטה כאמור חששתי לנהוג הפוך , אבל שנה אחר כך טסנו לקפריסין ושם התגברתי על החשש וכן שכרנו רכב . (רכב אוטמט) בהתחלה היה קצת מפחיד אבל מתרגלים מהר מאד. ומאז הייתי עוד כמה פעמים בקפריסין וכמובן שתמיד אני לקוח רכב ונוהג והכל בסדר.
בהצלחה