ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

מחוץ לברצלונה

פורום אירופה
    5
    5
    1250
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • gahltravel
      gahltravel נערך לאחרונה על ידי

אנחנו (הורים+3 בנות) מגיעים בסוף יולי לברצלונה. לאחר שהות של שבוע בעיר, אנחנו מעוניים לצאת לטיול של 3 לילות מחוץ לברצלונה. מקריאה האתר, הבנתי שהאזור של קוסטה ברווה מומלץ. האם יש למשהו המלצה על מסלול מסויים (כולל המנזר)? האם כדאי ללון במקום אחד ולצאת ממנו לטיולים? ואם כן, היכן?

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • Or_Amir
        Or_Amir נערך לאחרונה על ידי

מחוץ לברצלונה

קוסטה בראווה זה אזור של חופים אז אין שם ממש מסלול טיול. אתם יכולים לבקר שם ב-tossa de mar שזה מקום יפה על החוף. חוץ מזה מחוץ לברצלונה אפשר לנסוע ל-girona או besalu, עיירות שיש בהן היסטוריה יהודית. אם אתם מחפשים טבע יותר אז טיול בפירינאים.

• דבורה פ
          דבורה פ נערך לאחרונה על ידי

מחוץ לברצלונה

שלום

לא כתבתם באיזה גילאים הבנות ולכן אני לא יודעת אם ההמלצות שלי מתאימות.

אני מצרפת את סיפור הטיול שלנו, אמא ובת ובברצלונה והסביבה.

אם גיל הבנות מתאים, אני מאוד ממליצה על היום שעשינו למוזיאון דאלי בפיגארס וכן הביקור בEmporiabrava היפה, ונציה של קטלוניה ששם שטנו בסירת מנוע בתעלות של העיירה המקסימה הזאת. אנחנו עשינו את היום הזה בתחבורה ציבורית וזה מאתגר. אם תחליטו לנסוע צפונה עם רכב, יהיה לכם קל לעשות את היעדים הללו ותוכלו להספיק  יותר ממה שאנחנו עשינו.

למנזר מונסרט נסענו ברכבת מברצלונה והיה מאוד נוח. המנזר איננו בכיוון של קוסטה בראווה אלא בכיוון ההפוך.

אנחנו היינו בברצלונה בסוף יוני והיה מאוד מאוד חם. בחלק מהימים היה בלתי נסבל להסתובב ברחובות אחרי 11 בבוקר ולפני 7 בערב. מכיוון שהיינו 8 ימים בילינו הרבה מהשעות החמות בים, בחוף בוגטל המקסים .

אני מתרשמת שקוסטה בראווה זה קצת כמו אילת - ים שמש ומסיבות לצעירים. אם אם רוצים טבע ומסלולים נראה לי שתצטרכו להצפין לכיוון הפירנאים. לא הייתי, זה ברשימת החלומות שלי, ויש כאן בפורום המון סיפורי טיולים, כדאי לעשות חיפוש.

תעשו חיים,

דבורה

• נירית
            נירית נערך לאחרונה על ידי

מחוץ לברצלונה

לאור ודבורה פ.:

קוסטה ברווה זה הרבה יותר מחופי ים ומסיבות. יש שם כפרים ציוריים ומקסימים, אתרים הסטוריים, מנזרים וטירות וגם מסלולי הליכה יפהפיים.

ממליצה לכם מאד להיכנס לבלוג של זיוה  בלמטייל וגם כאן ולקרוא על אזור זה שלא באמת מוכר לתייר הישראלי.

לגבי השאלה-יש כל כך הרבה אפשרויות לטיול מחוץ לברצלונה.

אחת מהן לנסוע דרך מונטסראט לאזור טוסה דל מאר ולטייל באזור של הקוסטה.

באופן אישי דווקא הייתי נוסעת למנזר ברכבת כטיול יום מברצלונה (ממסגרת השבוע בעיר) ולאחר מכן נוסעת לצפון הקוסטה, אזור קדקס , שמורת קאפ דה קראוס ואפילו גיחה לצרפת.

אפשרות נוספת-לבלות בחלק המזרחי של הפירנאים, עמק נוריה ,סרדניה או אנדורה לנשום קצת אוויר פסגות.

וגם-חשבתם עד כמה באמת תרצו לבלות שבוע בעיר? לא שאין מה לעשות בה ובכל זאת...

• a_dd66
              a_dd66 נערך לאחרונה על ידי

מחוץ לברצלונה

אני מציע לקחת מלון באחת הערים בקוסטה בראוה (אנחנו היינו ב-יורה דה מאר, אבל הכל יפה), חשוב שיהיה מרחק הליכה מהים .

אם אתם עם רכב, אנחנו עשינו טיול צפונה לאורך החוף ויש חופים אחרים מקסימים כולל בשטח צרפת.

כמובן מוזיאון דאלי כפי שהוזכר.

אני מציע - 3 ימים ראשונים בקוסטה בראוה, ואח"כ לעבור לברצלונה. אישית - נראה לי עדיף.

לברצלונה עצמה לטעמי מספיקים 5 ימים אבל ניתן לגוון יום אחד עם פארק אוונטורה, דרומית לברצלונה

• 1 / 1
              • פוסט ראשון
                פוסט אחרון