תאילנד עם ילדים
-
טסים באפריל לשבועיים לאיים עם ילדים בני 4 ו2.
כמה שאלות:
1. מה יש לעשות בקוסמוי עם ילדים?
2. רוצים לבחור 3 איים ומתלבטים מי מבין ה4 הכי פחות כדאי - קופיפי,קופנגאן,קוסמוי,קוטאו.
חשבנו להתחיל בקופיפי ואז לעבור צד.
3. מקומות לינה מומלצים עם ילדים?
תודה רבה!
-
זו דעתי:
אתם נוסעים לשבועיים – מקסימום 3 יעדים – יותר מזה וזה יהיה סתם לקפץ ממקום למקום בלי באמת לראות או להנות משום מקום.
עם 2 ילדים קטנים כלכך – לא הייתי הולכת ליותר מ-2 מקומות – הטרטור של לעבור ממקום למקום ועוד ילדים קטנים…..
אני מניחה שבנגקוק נמצאת גם ברשימת היעדים שלכם? משם ממריאים חזרה ארצה? אתם לא מתכוונים להשאר בבנגקוק?
בהחלט הייתי בוחרת צד אחד ונשארת בו – אין טעם בשבועיים לקפוץ מצד לצד – סתם טרטור מיותר ומייקר את החופשה.
לאיזה מהאיים ללכת? זה תלוי מה אתם מחפשים ומה אתם רוצים לעשות?
באיים הגדולים יותר: פוקט, קראבי, קוסמוי יש המון מה לעשות, הרבה אטרקציות: טיולי שיט שונים, טיולי שטח שונים, פארקי מים, משחקיות, קניון, מסעדות וכו’….
באיים הקטנים יותר: קופיפי, קופנגן, קוטאו יש מעט מאוד או כלל לא מהדברים הנ”ל …. אז השאלה מה אתם מחפשים לעשות
קחו בחשבון את נושא ההגעה למקומות האלו: ההגעה לקופיפי, קופנגן וקו טאו היא אך ורק בשיט דרך הים: מעבורת או סירת מירוץ – לא הדרך הכי נוחה להתנייד עם ילדים
-
@amalia72
הכוונה להיות בשלושה איים.
בקופיפי ,קופנגאן אנחנו סגורים עליהם.
השניים שאנחנו מתלבטים בניהם זה קוסמוי או קוטאו.
היינו בתאילנד לפני כמה שנים , (לבד אמנם) ועברנו בספידבוט בין הצדדים היה מאוד נוח ומהיר.
בבנקוק אנחנו לא נשארים דקה. ישר עוברים לאיים. יהיה לנו שם שבועיים נטו.
מה יש לעשות בקוסמוי ? יש חופים יפים? איזה אטרקציות יש לילדים?
-
לעבור בספיד בואט עם ילדים ועוד ילדים קטנים זה לא כמו לעשות את זה בתור זוג….. קחו את זה בחשבון. זו לא תהיה חוויה קלה או נעימה במיוחד.
אם מה שאתם רוצים לעדות זה איים אז תעשו קוסמוי-קופנגן-קו טאו ….. בשביל מה קופיפי באמצע? זה בצד השני של האיים, זה אומר עוד טיסת פנים אחת מיותרת, עוד 2 מעברים של מעבורות …. סתם מיותר לדעתי.
מבין כל האיים שציינת בקוסמוי יש הכי הרבה מה לעשות עם ילדים: חופים יפים, אטרקציות, טיולי שיט, טיולי טבע, קניון, חנויות, מסעדות…..
קופנגן וקו טאו הם איים דיי שוממים מהבחינה הזו – בעיקר בטן גב וסתלבט וצלילות