השכרת רכב
-
היי משכירים רכב מסן פרנסיסקו עד לוס אנג'לס.
איזה ביטוח צריך לעשות ?
על מה להשים דגש ?
האם חברת באדג' ט מאמינה?
תודה.
-
מתקשרים לכל הסוכנויות הר”מ ומשווים מחירים ותנאים. כולן מציעות השכרת רכב עם הביטוחים כלולים, אם יש ספקות, אפשר לחזור לפורום ולשאול לגבי הביטוחים הכלולים בהצעות המחיר:

-
אני שכרתי רכב בבאדג’ט בשדה תעופה בלוס אנג’לס והיה מעולה. אני יודע שגם חברת אלמו מומלצת. צריך לבדוק שההשכרה כוללת ביטוח נזק CDW וביטוח גניבה TW ללא השתתפות עצמית (כתוב NO EXCESS) וביטוח צד ג’ TPL עד מיליון דולר. אם איני טועה בבאדג’ט ובאלמו נותנים גם כיסוי לצמיגים ושמשות (כתוב בהזמנה GLASS&TIRES או משהו כזה). רוב החברות פה בארץ מציעות רכבים עם הביטוחים הנ”ל, רק צריך לראות איפה הכי זול ואיפה נותנים שירות סביר. אני אישית הזמנתי באתר carmaster.co.il כי המחיר היה הכי זול וגם השירות שלהם היה טוב.
-
שכרתי רכב מבאדגט LAX לפני שבועיים,
הרכב היה אמור להיות מקבוצת סטנדרט.
השאטל של באדט הגיע הרבה אחרי כולם,
ברגע שהתעניינתי אצל הםקידה בדלפק על רכב משולב היברידי – התחיל מסע לחץ מעיק על שדרוג בתשלום לרכב היברידי,
שזה היה כמו שוק , המחירון 30$ ליוןם, אתצן לך ב 15$ , אה יקר טוב ב 7 $ ליום, אבל ממש כדאי, תחסוך המון, תראה, תקשיב, בכל זאת וכדומה.
ואז שסרבתי נתנה לי רכב JEEP שנר כמו מיני SUV.
הרכב התגלה כרכב מזוהם מבפנים, ממש מטונף.
מלא שריטות ומכות, יחד עם חוזה השכירות, מקבלים תרשים של המכונית ויש למלא לבד את כל הנזקים ורשמתי גם על הלכלוך, וביציאה השומר במחסום חותם ונותן עותק.
אחרי יום הבנתי שאצטרך תחנת דלק צמודה למלא את המיכל כל יומיים.
התקשרתי לבאדגט וביקשתי להחליף , אמרו לי שאני יכול לגשת לכל סניף שכונתי של באדגט,
הגתי לסניף שהיה למעשה אוויס ( חברת האם) החלפתי לניסאן רכב מנהלים דומה למאזדה 6.
היה חסכוני, נוח ומעולה !
ולא זה לא ככה אצל כולם, שנה שעברה מאותו הנמל נאסף רכב מהרץ, היה נקי, ללא שום פגיעות, בלי הטרדות פשוט לקחת ולנסוע.
-
יש ביטוח מקיף ויש בסיסי. אתם רוב הסבירות רוצים את המקיף, אבל יש חלקים שונים שלו- לעיתים מוצעים ביחד ולעיתים בנפרד. צריך לראות באתרים של החברות.אני השכרתי כבר פעמיים דרך האתר הזה:
יש שם גם דירוגים של שביעות רצון וכיוב’ והוא משווה בין הרכבים והחברות.
באחת ההשכרות דרכם בסוכנות איסוף הרכב אמרו שביטוחים מקיפים כדאי לעשות איתם ישירות כדי להבטיח טיפול מהיר ויעיל. לא יודע אם יש לזה אחיזה במציאות או רצון להרוויח יותר ישירות ולא דרך חברה מתווכת.
לא היו לי בעיות במהלך ההשכרה, אז הכל היה תקין.. ככה שהחברה לא נשפטה במצב בעייתי… פעם אחת ההשכרה היתה עם דולר ופעם אחרת עם הרץ. בשתיהן היה בסדר. באדג’ט חברה ותיקה וצריכה להיות אמינה, ואילו היה להם מחיר תחרותי בפעמים ששכרתי הייתי לוקח אותם.