Sequoia National Park Vs Mariposa Grove
-
אם עושים טיול ב-Mariposa Grove, האם יש טעם ליסוע גם לשמורת סקויה? הבנתי שבעיקרון כן רואים את ההבדל וספציפית לגבי עצי הסקויה, אלה שבשמורת סקויה הרבה יותר מרשימים מאלה שביוסמיטי. האם זה נכון?
בקשר להגעה לסקויה מיוסמיטי, גוגל מפס אומר שנסיעה לסקויה לוקחת באיזור ה-3.5 שעות. הוא גם אומר שנסיעה מסקויה ללוס אנג'לס לוקחת באיזור ה-4 שעות. אז איך זה שגם מסקויה ללוס אנג'לס גוגל מפס טוען שהנסיעה לוקחת באיזור ה-4 שעות כשסקויה זה פשוט דרומית ליוסמיטי?
-
Sequoia National Park Vs Mariposa Groveהרבה יותר מרשימים זה לא משהוא כמותי אבל גם לדעתי עצי הסקויה בסקויה הם ״הכי מרשימים״. מה זה אומר עבורך אין לי מושג אבל אם אין בעיית זמן אז ברור שכדאי לבקר בסקויה אחרי שביקרת ביוסימיטי.
לגבי מרחקי נהיגה וזמנים הם מאוד תלויים בכביש ולא רק במרחק האווירי
-
Sequoia National Park Vs Mariposa Groveמרשימים יותר הכוונה שניתן להבחין בעין בהבדלים בין הסקויות של מריפוסה לאלה של סקויה ושכדאי לראות את אלה של סקויה.
האם זה אומר שגם כדאי לוותר במקרה כזה בכלל על מריפוסה ביוסמיטי?
והאם זה באמת נכון שיקח באיזור 4 שעות מיוסמיטי לסקויה ואחרי זה גם 4 שעות מסקויה ללוס אנג'לס? אני בעיקרון אחרי סקויה נוסע ללוס אנג'לס ורק לא בטוח אם יש לי זמן ליסוע מיוסמיטי לסקויה, להיות בסקויה לשארית היום ואז עוד ליסוע ללוס אנג'לס... או שליסוע מיוסמיטי לסקויה, לעשות מה שנשאר מהיום בסקויה, לישון בסקויה, להמשיך לעוד איזה חצי יום למחרת (האם יהיה מה לעשות בחצי יום הזה) ואז רק ליסוע ללוס אנג'לס?
-
Sequoia National Park Vs Mariposa Groveאם אתה מתכוון ביום אחד לטייל במריפוסה, להגיע לקינגס-סקויה, לטייל בפארק, ולהמשיך עד לוס אנג'לס, אז ממש לא!
זה טרוף וחסר טעם!
אנחנו חילקנו את הימים כך:
יום 1 - טיול במריפוסה ונסיעה לפאתי קינגס-סקויה.
יום 2 - טיול בקינגס-סקויה ולינה בפארק.
יום 3 - המשך טיול בקינגס סקויה ונסיעה עד סיקס פלגס של לוס אנג'לס.
-
Sequoia National Park Vs Mariposa Groveבכל מקרה חורשת מריפוסה ביוסמיטי סגורה לשיפוצים עד אביב 2017. יש עוד חורשות של עצי סקויה ביוסמיטי, קטנות יותר.
-
Sequoia National Park Vs Mariposa Groveכרגע התכנון זה להגיע מיוסמיטי. לטייל מה שנשאר מהיום. לישון בסקויה. לטייל עוד קצת למחרת ואז ליסוע ללוס אנג'לס.
אבל אם מריפוסה באמת סגורה לשיפוצים אז זה כנראה לא רלוונטי כל כך לגבי אם ללכת או לא כי ללכת כן כדאי... עכשיו רק באמת לדעת אם אני יוצא על הבוקר מיוסמיטי ומגיע לסקויה ומטייל עד הערב האם זה מספיק כדי לחזור באותו יום כבר ללוס אנג'לס או שכדאי לנצל עוד זמן למקום.
-
Sequoia National Park Vs Mariposa Groveזה המון המון נסיעה ולדעתי לא שווה את הטירוף הזה.
ביוסמיטי, כפי שכבר אמרו פה, ישנן עוד חורשות של סקויות - Tuolomne Grove ו-Merced Grove. נכון שאלה לא הסקויות הכי הכי גדולות שיש, אבל הן מספיק מרשימות כדי שתבין במה מדובר.