טיול יומיים מחוץ לעיר- רומניה- בוקרשט או קלוז'
-
שלום לכולם אשמח מאד לעצה
יש לי אפשרות לסוע לקראת סוף מרץ לשישה לילות, מתלבטת בין בוקרשט לקלוז’ נאפוקה. אני מ א ד רוצה לבלות לילה או שניים בעיירה או כפר באיזורי טבע אגמים יערות וכולי לא משהו מבודד מדי אבל כן בטבע. אני לא מעוניינת לשכור רכב ורוצה לדעת אם יש אפשרות להגיע למקומות כאלה בתחבורה ציבורית? ואם יש לכםן המלצות, לאן לסוע, היכן כדאי ללון, באיזה אמצעי תחבורה מומלץ להשתמש?… ובאיזה משתי הערים הייתם בוחרים בשביל המטרה הזאת? רוצה לחוות ממש מעט עיר ובעיקר נופים ושהות קצרה בטבע. גם אנשים\ אתרים בהם אפשר להיעזר בכדי להחליט יעזור לי,
הרבה תודה מראש לעונים
-
תראי כאן – טיולים מקלוז’ נאופקה – יש שם טיול מומלץ לאזור טרודה עם תחבורה ציבורית -
סיכום מעולה.
-
מבוקרשט אפשר בקלות לנסוע לבראשוב או לסינאיה שממוקמת ממש בתחתית ה Bucegi. יש רכבת ויש גם shuttle משדה התעופה , כך שאין צורך להכנס לעיר. כדאי להזמין לפני הטיסה
-
שלום חמוטל !
- ללא ספק בתקופה זו ולאור התניידות בתחבורה ציבורית, ממליץ לך לטוס לבוקרשט ( יומיים בסוף הטיול ), לקחת רכבת לבראשוב ועם אוטובוס לנסוע לשלושה ימים לאזור FUNDATA – MOIECIU, שעדיף מכל הבחינות על קלוז’ .
פרטים תמצאי כאן בכותרות 160-161 וגם תוכלי להעזר בזוג המדריכים, יואנה ונשאו, כאן בכותרת 166 שגם יארחו אותך בפנסיון שלהם .