מילוי טופס לקבלת ויזה
-
שלום לכולם
אני מעוניין להוציא ויזה ונתקל במספר דברים בעייתים ואשמח אם יש מישהו שיכול לעזור לי עם זה:
1) הם שואלים אם הוצאתי ויזה בעבר, שסימנתי שכן, הם מבקשים פרטים על הויזה, הבעיה היא שהויזה הוצאה לפני 20 שנה ואין לי בכלל את הדרכון הזה.
2) הם מחייבים להכניס פרטים של איש קשר/עסק שמכיר אותי ויכול לתת פרטים עליי, מה עושים במקרה שאין לי דבר כזה?
-
מילוי טופס לקבלת ויזהלגבי התאריך, גם לי הייתה אותה הבעיה לפני שנים רבות. אז רשמתי תאריך מוערך, לדוגמה: 01-01-1996
ולגבי איש הקשר, נדמה שצריך לרשום NONE.
-
מילוי טופס לקבלת ויזההוצאנו ויזה לפני חודש.כתבנו NONE וזה התקבל.תאריך-תנסה לדייק כמה שאפשר.
-
מילוי טופס לקבלת ויזהלי יש הרגשה שבאיזשהו מקום במחשבי העל שלהם כתוב את התאריך המדויק של הויזה הקודמת שלך והם לא ממש צריכים שאתה תיתן להם את התאריך הזה. לכן לא ברור לי כל כך למה בכלל הם מבקשים את זה... אבל כמו שאמרו לך, תאריך מקורב עובד.
-
מילוי טופס לקבלת ויזהכפי שנאמר לך, אי אפשר לתת מידע על משהו שאיננו קיים.
אם אין אנשי קשר - כותבים None
אם לא ידוע תאריך הויזה/הביקור - כותבים תאריך משוער ולכל היותר, אם צריך, מסבירים למראיין שהמסמכים האלה כבר לא בידך.
עמיחי,
יש בטפסים שלהם שאלות אחרות, שבכלל אינני מוצא את הסיבה להן, כמו: כתובת בארה"ב. הרי הויזה ניתנת לרוב ל-10 שנים, שבהן אנשים כמונו מבקרים שם המון פעמים עיסקית ותיירותית. כתובת השהיה משתנה מפעם לפעם ואפילו באותה נסיעה. אז מה הצורך בשאלה הזו בעת בקשה לויזה ? נשגב מבינתי.