השכרת רכב לצעירים בארה"ב
-
שלום, אני בת 21 ורוצה להשכיר רכב ל-12 יום. מסתבר שיש תוספת מטורפת לנהגים מתחת לגיל 25 (תוספת של כ-300 דולר)! מישהו מכיר דרך לעקוף את המחירים האלו? -
אם תפרטי את תוכנית הטיול אולי יהיה אפשר גם לעזור
-
זו לא תוספת של 300 דולר אלא ביטוח חובה מיוחד לצעירים בגובה של 25$ ליום. ככל הידוע לי זה קיים בכל החברות ואין דרך לעקוף זאת.
-
קראתי בעבר מכמה גולשים צעירים שבחברת הרץ המחירים לנהגים צעירים סבירים יותר. תבדקי באתר החברה או טלפונית
-
בהמשך לדברי ראובןחשוב להשוות בכל החברות. הן תעריפי ההשכרה והן תעריפי ה”נהג צעיר” עשויים להיות שונים
יותר מזה, במדינות שונות יש תעריפים שונים – הן לדמי השכירות הבסייסים והן לתוספת נהג צעיר. יתכן שיינוי קל בתוכנית יכול להוזיל את העלויות
-
חוץ מכל הדברים הנכונים שנרשמו מעלי, ברשותך תובנה אישית קטנה.
כן, נהגתי מזמן להיבהל מאוד ממחירים כמו למשל 15$ חנייה ב-battery park NYC (זה היה 45ש”ח עם שכר של אלפיים שקל חודשי ברוטו).
כיום לו הייתי בן 21 ויוצא לטיול בארה”ב, הייתי שמח שזה נפל בחלקי ואין מה לעשות, משלם 300$ תוספת (או כמה שתצליחי להוריד) והכי חשוב נהנה מכל רגע בחיים.
עוד משהו קטן באותו הקשר, בנסיעה למפלי הניארה היה לי יקר לשלם שם לינה ועשיתי משהו מטורף שנגמר בהירדמות על ההגה, למזלי לשנייה בלבד, וכמעט איבדתי הרבה יותר. כיום הייתי משלם, ואני לא נרדם על ההגה יותר כי ההתעוררות הייתה חתיכת סטירה לפנים.
בהצלחה צעירים ! -
איפה בדקת?