ביטוח השכרת רכב
-
אנחנו טסים לספרד ורוצים להשכיר רכב. האם מישהו יכול להגיד לי כמה יעלה תוספת ביטוח שיכלול הכל בדלפק חברת ההשכרה בשדה התעופה. אחדד מעט - בחיפוש השכרת רכב אני מגיעה לסוכנויות שמציעות רכבים מחברות שונות (לדוגמא carrentals.com). מניסיון אני לר רוצה להוסיף את ביטול ההשתתפות עצמי דרכם אלה ישירות מהחברה שאני שוכרת ממנה ישירות. -
תגדירי מה זה “הכל”.
איבוד מפתח? תקר בגלגל? פגיעה בריפוד של מושב? פגיעה במרכב תחתון? אנטנה?
יהיה לכם מאוד קשה למצוא חברה שמבטחת את הכל, אם בכלל תמצאו כזו
-
במקרה בספרד, לפחות בשה”ת של ברצלונה ושל מדריד, בחברת אוויס, ההשכרה כוללת גם ביטוח צמיגים וזכוכית (מראות שמשות) ובהתאם – ביטול השתתפות עצמית במקרים כאלה. ביטוח מרכב תחתון לא נכלל ולמיטב ידיעתי – בחברה שציינתי – הם לא מבטחים בנפרד. אגב, זה כולל גם נהג נוסף.
האם זה מתבטא במחיר? ייתכן, אך מבדיקה שערכתי אין הבדלים גדולים בין החברות המובילות בשני שדות התעופה האלה. לא בדקתי ולא יודעת על השכרה שאינה ישירה מחברת ההשכרה, אני פחות אוהבת את זה.
-
לא יודע לגבי התחנה הספציפית – אבל בעבר, במקרה דומה, התקשרתי ישירות לטלפון של תחנת ההשכרה ביעד ושאלתי אותם את כל הפרטים (כמה עולה הביטוח בדלפק, איזה מבחר רכבים יש להם בקטגוריה וכו). ענו לי ברצון ונתנו את כל הפרטים.
-
כמו שרשמו לפני באוויס יש ביטול השתתפות עצמית שמפחית את ההשתתפות העצמית לסכום נמוך של כמה עשרות יורו בלבד
אפשר בתוספת תשלום לעשות בסניף קבלת הרכב ביטול השתתפות עצמית שמפחית את ההשתתפות לאפס וגם באותה ההזדמנות לשדרג את הרכב למשהו שמתאים לכם. (לא לפי קבוצת רכב אלא לרכב ספציפי)