ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

תוכנות ניווט בארה"ב

פורום צפון אמריקה
    תכנון
    7
    8
    1188
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • avi_ei
      avi_ei נערך לאחרונה על ידי

שלום,

היום נחשפתי לתוכנת הניווט Sygic ולתוכנת ניווט הטיולים שלהם Sygic Travel, הם נראים יותר קלים וידידותיים לתכנון ימי הטיול מ-גוגל

האם למישהו יש ניסיון עם תוכנות אלה ?

האם כדאי להשקיע בהן במקום google-maps או אפילו waze ?

עכשיו ניתן לרכוש את ה- Sygic GPS ב- 25$ לכל העולם, כל החיים כולל כל המפות להורדה ב-Offline ולתוכנת ה- Cygic Travel ב- 30 ש”ח לכל החיים.

מה דעתכם ונסיונכם עם תוכנות אלה

רוני סופר אלי רון עמיחי13 דוקטור דו ליטל 4 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • רוני סופר
        רוני סופר @avi_ei נערך לאחרונה על ידי

@avi_ei

ב 25$ או משהו כזה אתה קונה סים אמריקאי ואז את לא צריך להוריד מפות ולדאוג לזה.

גוגל מאפס עושה את העבודה בכל רמת רזולוציה.

גם וויז עושה את העבודה אבל בסייג של כמות משתמשים. זה עדיין לא מהימן כמו בארץ, אבל משתפר 

avi_ei תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • avi_ei
          avi_ei @רוני סופר נערך לאחרונה על ידי

@רוני-סופר

תודה,

הורדתי לבדיקה לטלפון (אנדרויד) את התוכנות וכבר כעת הורדתי את המפות של האיזורים והמדינות אליהן אסע כך שסים לא רלוונטי לעניין זה.

רציתי לשמוע חוויות ודעות לגבי התוכנה

תודה

עודד דור.ד 2 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
          • עודד
            עודד @avi_ei נערך לאחרונה על ידי

@avi_ei

sygic משמשת אותנו במקומות שאין בהם קליטת סלולר ואי אפשר להשתמש בוויז ויש הרבה כאלה בארה”ב. סה”כ ברוב

המקומות אין ממש יתרון לתוכנת online כי אין עומס אבל בקרבת ערים יש לזה חשיבות.

ל- Sygic יש חולשות כמו למשל שאם בטעות לא פנית לפי המסלול המומלץ היא כול הזמן אומרת לך לחזור לאחור

גם אם החזרה יותר ארוכה מאשר לשנות מסלול ולנסוע קדימה. יש לזה פתרון ע”י הכנסת שם היעד מחדש ואיתחול המסלול.

חוץ מזה יש מקומות שיש בגים במפה/תוכנה אבל גם בוויז יש.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
            • דור.ד
              דור.ד @avi_ei נערך לאחרונה על ידי

@avi_ei 

משתמש עם תוכנה כבר מס טיולים ביחד עם גוגל מפות.  תוכנה נחמדה כגיבוי התצוגה שלה מאוד מפורטת

אבל עדיין מדיף להשתמש בגוגל מפות

גם בגוגל מפות ניתןלהשתמש אופליין רק צריך להוריד את המפות מראש לטלפון  – ולא ניתן לראות את המפה שהכנת מראש

• אלי רון
                אלי רון @avi_ei נערך לאחרונה על ידי

@avi_ei

מאוד אוהב את Sygic בחו”ל, במיוחד שלא דורשת חיבור סלולרי ובמיוחד ההתרעות על חריגה מהמהירות המותרת ועל מצלמות מהירות.
                יצא לי גם להשתמש בהקרנה של הפניות בלילה על שמשת הרכב, נחמד מאוד, אם כי רוב הזמן אני אוהב לראות את המפה.
                התמורה לדעתי מצדיקה את ההשקעה, כי לא נעים להיתקע ללא קליטה עם תוכונות שדורשות אינטרנט.
                הבעיות שנתקלתי: טעות במפה, צריך לשים לב. ה-real view שלהם לא משהו, הוא מקרין את המסלול על ודרך תמונת המצלמה של הטלפון, די גרוע (ניסיתי בארץ) וכאמור אני מעדיף לראות את המפה ובטח יותר מאשר חץ של פנייה שלא ממש יושב על הכביש והפנייה עצמה.

• עמיחי13
                  עמיחי13 @avi_ei נערך לאחרונה על ידי

@avi_ei

הבעיה העיקרית שלי עם כל תוכנת ניווט אחרת פרט למפות גוגל זה הנוחות של חיפוש היעד.

לכל אחד מהיעדים שאני רוצה להגיע אליהם, אני שומר מראש קישורים למפות גוגל. למשל קישור כזה. אני מוריד מראש את מפות גוגל לאזור של הטיול שלי, ואז כל פעם שאני רוצה לנסוע אני רק לוחץ על קישור מוכן. זה עובד אם יש לי אינטרנט וגם אם לא (אם יש רשת אז יש זמנים אונליין, ואם לא אז זה משתמש במידע היסטורי). את אתה משתמש בתוכנה אחרת אתה צריך בכל פעם לכתוב את הכתובת או שם המקום, בהנחה שזה מופיע בתוכנה אותו דבר כמו ברשימות שלך.

ומה לגבי נסיעה ליעד לא לפי כתובת? בגוגל מאפס אפשר לחפש “מסעדה”, “תחנת דלק”, וולמארט וכל חיפוש אחר. אם זה מקום כמו מלון או מסעדה מקבלים מייד גם דירוגים, רמות מחיר והמלצות…

• דוקטור דו ליטל
                    דוקטור דו ליטל @avi_ei נערך לאחרונה על ידי

@avi_ei אמר:

שלום,

היום נחשפתי לתוכנת הניווט Sygic ולתוכנת ניווט הטיולים שלהם Sygic Travel, הם נראים יותר קלים וידידותיים לתכנון ימי הטיול מ-גוגל

האם למישהו יש ניסיון עם תוכנות אלה ?

האם כדאי להשקיע בהן במקום google-maps או אפילו waze ?

עכשיו ניתן לרכוש את ה- Sygic GPS ב- 25$ לכל העולם, כל החיים כולל כל המפות להורדה ב-Offline ולתוכנת ה- Cygic Travel ב- 30 ש”ח לכל החיים.

מה דעתכם ונסיונכם עם תוכנות אלה

אני משתמש גם וגם,

כל אפליקציה והיתרונות שלה, לכן לשימושים שונים טוב להשתמש באפליקציות שונות.

בגדול אני משתמש רוב הזמן בגוגל מפות.

• 1 / 1
                    • פוסט ראשון
                      פוסט אחרון