עזרה בבנית מסלול
-
בחודש ספטמבר טס להונג קונג טיסה של הלוך ושוב ויהיה שם כ 19 ימים.
לפני הרבה שנים הינו בתאילנד מצפון לדרום חוץ מהאי קו סמוי. מוצעים כאן 2 מסלולים שנראים לי ?
מסלול 1
7 ימים הונג קונג ומקאו
4 ימים סינגפור
5 ימים קו סמוי וביקור באי קונפגן
2 ימים בבנקוק
מסלול 2
7 ימים הונג קונג ומקאו
9 ימי וייטנאם מצפון לדרום ללא המרכז
3 ימים סינגפור
יש מקומות כמו טייוואן דרום קוריאה ועוד.
מה דעתכם על המסלולים שרשמתי ?
האם עשיתי סדר או יעדים לא במקום?
יש לכם הצעה למסלול שונה ? תודה
-
עזרה בבנית מסלוללדעתי אתם טסים המון ממקום למקום. המרחק בין הונג-קונג לסינגפור זה בערך כמו המרחק בין הונג-קונג לבהוטן!
יש כאלה שב-19 ימים מבקרים בהונג-קונג ובסין בלבד. וייטנאם ב-9 ימים זה לא מספיק.
אם הטיסה שלכם היא להונג-קונג, ואתם רוצים לבקר במספר מדינות אלה האופציות שהייתי מציע:
מסלול 3
5 ימים הונג קונג ומקאו
7 ימים בטאיוואן
7 באוקינאווה
הכל במרחק של שעה-שעתיים טיסה (טיסות ישירות)
מסלול 4
7 ימים הונג קונג ומקאו
4 ימים סינגפור
8 ימים קו סמוי וקראבי
(טיסות ישירות)
מסלול 5
4 ימים הונג קונג ומקאו
15 ימים בסין
-
עזרה בבנית מסלולרועי אתה צודק
רועי אתה צודק
מסלול 3
5 ימים הונג קונג ומקאו
7 ימים בטאיוואן - יותר מדי אני יודע שיש מה לראות יש טבע והיסטוריה ועוד זה פחות מענין אותנו אני חושב מספיק 3-4 ימים בטאיפה
7 באוקינאווה יפן הדרומית אנו הינו ביפן שבועיים זה הספיק לנו
עדיף חלופה אחרת הכל במרחק של שעה-שעתיים טיסה (טיסות ישירות)
מסלול 4
7 ימים הונג קונג ומקאו
4 ימים סינגפור
8 ימים קו סמוי וקראבי - אנו הינו בפוקט וקופיפי האם יהיה שווה בכל זאת לנפוש שם בקו סמוי וקראבי שלא הינו שם?
בדקתי מחירי טיסות דווקא הטיסה ישירה לקו סמוי ממש יקרה בטירוף בהשוואה לשכנות באסיה .
האם כן תמליץ להגיע לשם מה הדרך הזולה והטובה להגיע לשם ובסיום לסינגפור ?
(טיסות ישירות)
מסלול 5
4 ימים הונג קונג ומקאו
15 ימים בסין - הינו רק בשתי המדינות בסין ביגין ושנחאי
לא מעונין להגיע שוב לאותן הנדינות אבל שמעתי על גוולין ויאנשו מקום טבע נחמד השאלה האם היא היעד שכדאי להגיע ?מאחר זה אתה יודע מה ואיפה הינו ומה מתאים לנו

תודה
-
עזרה בבנית מסלולחיים, איך היה ביפן? אם הספיק לך שבועיים אל תיסע לאוקינאווה. זה עוד יפן. אני מציע 4-5 הונגקונג בלי מקאו ( אלא אם אתה הולך להמר) וכל יתר הימים - מדינה אחת בלבד, כי כל טיסה (אפילו קצרה של שעתיים) זה יום שלם שהולך לאיבוד. ויטנאם (רק חלק ממנה) מאד מעניינת וידידותית למטייל, שנחאי וסביבתה מאד מעניינת ונוחה וכאלה.
-
עזרה בבנית מסלולרוני שלום
מה שלומך?
יפן מדינה יפה מסודרת ונקיה מאוד ורגוע

שבועיים אכן מלחיץ מאוד קמנו מ6 בבוקר עד לילה והצלחננו לראות הרבה מקומות אבל מלחיץ והרבה מדרגות והליכות בשביל טיול נינוח מומלץ 3 שבועות.
אבל אני מרוצה מהטיול שלי והספיק לי שבועיים.
איו דבר כזה הונג קונג בלי מקאו חייבים לראות כי היא דומה לווגאס ולא חייבים להמר:)
כתבתי שהינו בשנחאי 4 לילות .
-
עזרה בבנית מסלולהנה עוד הצעה:
6 ימים הונג-קונג (כולל ביקור יום במקאו, או יומיים...)
4 ימים בטאיפיי
ואז, טיסה לאי קינמן Kinmen Island (Jinmen) ומשם מעבורת ל-Xiamen.
9 ימים בפוג'יאן Fujian ואפשר גם מעט בגואנגדונג.
המעבר הזה מטאיוואן לפוג'יאן הוא די מגניב ומיוחד.
טיסות קצרות וזולות. מאפשר להנות מנוף אורבני, תרבות, וגם טבע אם רוצים.
-
עזרה בבנית מסלולרועי תודה על ההצעה . אנו ביררנו על טיוואן והסביבה היא נחמדה אבל אנו רוצים סינגפור. החלטנו על המסלול 7 ימים בהונג קונג ו5 ימים בסינגפור ומה שנשאר קריבי וקו סמוי . טיסה ישירה מהונג לקו סמוי יקרה מאוד מי יודע אילו דרך אחרת להגיע לקו סמוי במחיר סביר ? אופציה שניה במקום קריבי וקו סמוי לטייל בוויטמין 8 ימים למרות שלא מספיק אבל בשביל לראות ויינעל מעניינת ואני לא בטוח האם זה נכון או לא הטיול מתחיל מאנטי והסיעה לסכמה ומשם לכלונס בי סה,כ 6 ימים ומשם טיסה לסייגים ליומיים האם זה מספיק ?
-
עזרה בבנית מסלולסליחה יש טעויות כתיב להלן תיקון רועי תודה על ההצעה . אנו ביררנו על טיוואן והסביבה היא נחמדה אבל אנו רוצים סינגפור. החלטנו על המסלול 7 ימים בהונג קונג ו5 ימים בסינגפור ומה שנשאר קריבי וקו סמוי . טיסה ישירה מהונג לקו סמוי יקרה מאוד מי יודע אילו דרך אחרת להגיע לקו סמוי במחיר סביר ? אופציה שניה במקום קריבי וקו סמוי לטייל בוויטנאם 8 ימים למרות שלא מספיק אבל בשביל לראות ויטנאם מעניינת ואני לא בטוח האם זה נכון או לא הטיול מתחיל מהאנוי ונסיעה לסאפה ומשם להלונג בי סה״כ 6 ימים ומשם טיסה לסייגון ליומיים האם זה מספיק ?
-
עזרה בבנית מסלולבבקשה

טיסות הונג-קונג קראבי עם Hong Kong Airlines ראיתי שעולה 164$ (כיוון אחד).
אתם יכולים גם הונג-קונג -> האנוי -> סינגפור -> הונג קונג.
אם אתם מבקרים בוייטנאם, אני ממליץ להישאר באזור הצפון. באמת יש מספיק מה לעשות למשך שבוע ימים.
-
עזרה בבנית מסלולטיסה לקראבי ומשם לקו סמוי במעבורת וכמה יעלה המחיר ומשך זמן ההפלגה לקו סמוי ׳ האם יש מעבורת מקו סמוי לסינגפור או עדיף לטוס ? אני רוצה להבין את הכוונתך להשאר בצפון וייטנאם האם 6 ימים זה טוב ? אני שוקל האם כדאי לוותר על הוייטנאם בגלל הטיול הקצר . לדוגמא יפן עשיתי בשבועיים במקומות חשובים וזה הספיק לי ויש עוד מה לראות ביפן בלי סוף אותו הכוונה לגב וייטנאם מה המינימום מה חשוב בשביל לראות וייטנאם בדומה לטיול ביפן השאלה הגדולה האם באמת כדאי לוותר על הוייטנאם ולהשאיר את הוייטנאם לטיול הבא בעתיד האם יש כדאיות ? תודה
-
עזרה בבנית מסלולחיים - יש לנו העדפות שונות לגבי אופי טיול.
מכאן זה כבר הכל החלטות שלך.

-
עזרה בבנית מסלולרועי אני חושב שאתה. צודק מכתחילה שה 8 ימים בוייטנאם לא מספיקה אז סופית ירדנו בוייטנאם וכעת לתאילנד
קראבי מה יש שם לעומת קו סמוי ?
כדאי להגיע לשם כשאנו הולכים לקו סמוי או בגלל המחיר טיסה ישירה לקו סמוי יקרה ?
איזו דרכים אפשרים לסינגפור ולקו סמוי ?
-
עזרה בבנית מסלולמסינגפור יש טיסות זולות מאוד לכל תאילנד - תבדוק ב-NokAir ו-LionAir.
אני לא בטוח אם שדה"ת בסמוי הוא בינ"ל (בכל מקרה הוא קטן), אבל יש ב-Surat Thani שדה"ת בינ"ל. משם לוקחים רכב ומעבורת.
נראה שאת הטיסה חזרה להונג-קונג כדאי לעשות מהשדה"ת של קראבי (זול יותר).
כל אזור קראבי ממש מרהיב, וחוף ריילי מהממם. אפשר להיות בסביבה שבועיים!
אפשר גם לוותר בכלל על סמוי ורק להיות באזור ריילי. להצטרף לסיורי שנירקולים מדהימים, קיאקים, טיולים רגליים ועוד. משם אפשר גם לקחת סירה לאי פי-פי (קו פיפי) וכו'. יש עוד הרבה איים בסביבה שפחות מתויירים ומוכרים וכולם מרשימים.
על החלק הזה יענו לך בפורום תאילנד.
(תמונות מהאיים ליד Ao Nang)
-
עזרה בבנית מסלולקראבי אזור יפה ומומלץ אבל תביאו בחשבון שהוא מאד גשום בעונה שאתם רוצים.
לקוסמוי יקר לטוס משום שהשדה שם בבעלות בנגקוק אירליינס ולכן יש מונופול.
מקראבי לקוסמוי צריך שילוב של אוטובוס ומעבורת משום שלא מדובר באותו ים וזה לוקח זמן.
דרום תאילנד יחסית קרובה לסינגפור ואין בעיה למוא טיסה זולה. מניח שרוב הטיסות יוצאות מפוקט - מרחק של כמה שעות מקראבי.
בפורום תאילנד תוכלו לתת לכם פרטים.
-
עזרה בבנית מסלולכמה מבאס שאנו בתקופה לא טובה במזג אויר בחופי תאילנד באמת לא מומלץ להגיע לשם בסוף ספטמבר מה שוה שירד גשמים ואין שמש וטיפונים ודוקא הכי יקרה בשביל להגיע לשם . אנו מותרים עליה
7 ימים בהונג קונג ו5 ימים בסינגפור ויש לנו עוד 7 ימים נוספים ואנו ממש לא יודעים מה לעשות ולאן להגיע ליעד נוסף.
-
עזרה בבנית מסלולאוי נפלה טעות בחישוב ימי טיול חישבתי 19 יום זה כולל טיסות בפועל יש 17.5 ימי נטו אז משאיראותי מעט אפשרויות אמרו לי שבוע בהונג קונג מצוין אבל גם שמעתי שהיא לא היעד אטרקטיבי ומספיק 3 לילות והיא השער לטיולים לסין ותאילנד והלאה האם זה נכון ואולי כדאי לי לשנות ימי טיול ולעשות חלוקה חדשה אבל חובה סינגפור 4 או 5 ימיםמה הצעתכם ?
-
עזרה בבנית מסלול???