האם יש חברה שטסה ל Civitavecchia?
-
היי שוב ליהודה ולכולם,
אני מנסה למצוא דרך אחרת לקצר את המרחק והזמן בין הארץ אל הנמל ב Civitavecchia.
יש חיה כזאת שטסה לעיירה (במקום לרומא)? לא הצלחתי למצוא ואני יודעת שהיו כאלה.
בתודה מראש,
סיגל
-
אין חיה כזו.
כדי להגיע לנמל-הימי "ציוויטווקיה", צריך לנחות בנמל-תעופה, הקרוב ביותר הוא "פיומיצ׳ינו"(הקרוב לעיר רומא), שהוא הנמל הפעיל הקרוב ביותר.
קיצור, רק במונית/הסעה מנמל-התעופה "פיומיצ׳ינו" אל נמל-הים "צ׳יוויטווקיה".
דרך קצרה, אם תמצאי אוניה שיוצאת מהארץ ותוריד אותך בנמל "צ׳יוויטווקיה", תשאלי בחברות הספנות.
-
-
-
תודה רבה, כנראה שניקח רכבת.
האם אתה מכיר חברה שעושה את המסלול הבא:
איסוף מהנמל הימי
טיול של כמה שעות ברומא
הסעה לנמל התעופה?
סיגל
-
לא מהיכרות אישית, יש כמה חברות שאוספות מנמל צ׳יוויטווקיה עורכות סיור ברומא, אך צריך לפנות אליהן במייל כדי לברר כמה יעלה הסיור עם הסעה לנמל-התעופה בסיום הסיור , משום שהן מפרסמות מחיר רק לגבי האפשרות של הסעה חזרה לנמל הימי.
-
היי @aljaje,
אני נתקלת בקושי למצוא רכבת אחרי השעה 12 בצהריים, משדה התעופה אל Civitavecchia (ישירה או לא ישירה).
ייתכן שאין כזאת?
כמו כן, גם ביום החזרה לארץ אין רכבות לכאורה, אחרי השעה 12:30 מרומא לשדה התעופה והטיסה שלנו יוצאת ב 21:45.
יש לך מושג אם העניין הוא בחיפוש שלי או שזה אכן כך?
בתודה מראש וחג שמח,
סיגל
-
אין רכבת ישירה משדה"ת פיומיצ׳ינו, לנמל הקרוזים בצ׳יוויטווקיה.
צריך לקחת רכבת לעיר רומא, ניתן לקחת רכבת אקספרס לרומא Termini ומשם רכבת שעוצרת בצ׳יוויטווקיה, מתחנת-הרכבת, לקחת שאטל/מונית/ללכת ברגל (קצת יותר מקילומטר).
או לקחת מנמה"ת, רכבת אזורית לכיוון רומא ולרדת בתחנת Trastevere ומשם לקחת רכבת לצ׳יוויטווקיה…
★ יש בעיה באתר, אין אפשרות עכשיו לצרף קישורים.
אצרף מאוחר יותר.
-
הבעיה תוקנה:
רכבת לו"ז ותחנות (ניתן לרכוש כרטיסים מהאתר).דרכי ההגעה מפיומיצ׳ינו (רכבת מהירה/פרברית).
מידע על הגעה לנמל Civitavecchia
ועוד אתר (שנכנראה כבר ניתן לך).
* ובקשר ללו"ז הרכבת חזרה מרומא לנמה"ת, מופיע רק לו"ז של שלושה חודשים קדימה, אם הטיסה שלך בקיץ, נסי לבדוק לו"ז לפי החודש הזה.
לא תהיה בעיה לקנות כרטיסים לרכבת המהירה/הפרברית לנמה"ת פיומיצ׳ינו, ביום הנסיעה/ יום לפני.
-
-
היי יש אפשרות לשאטל מפיומיצינו לציוויטווקיה