ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

סופ"ש בדרום איטליה

פורום אירופה
    נאפולי
    3
    3
    680
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • גליה_3339766
      גליה_3339766 נערך לאחרונה על ידי

חושבים לטוס בשישי בטיסת בוקר לנאפולי עד שני (טיסת צהריים). חשבתי לשכור רכב בשדה התעופה, לטייל יומיים (שישי שבת) מחוץ לנאפולי. להחזיר את הרכב בשבת בערב  בנאפולי ובשאר הזמן להיות בנאפולי. האם חלוקה סבירה? לאחר הטיסה לנסוע לאמלפי? למחרת פומפיי ועוד מה? היכן יהיה כדאי ללון בלילה הראשון?
      yanivni יונית 2 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • yanivni
        yanivni @גליה_3339766 נערך לאחרונה על ידי yanivni

@גליה_3339766

אתם נוסעים סה”כ לשלושה ימים כאשר אתם נוחתים בבוקר,זה אומר שכדאי לכם להישאר ללון במקום אחד ולא לעבור מלונות,

אישית אני חושב שאתם מנסים לטרוף את האיזור בשלושה ימים, תרשי לי להציע לך מסלול כוכב בנאפולי שלא יצריך אפילו השכרת רכב.

יום 1 – נאפולי

יום 2 – שיט ל procida או ל ischia 

יום 3 – נסיעה ל ercolano + ביקור בוזוב.

למה בחרתי את הנ”ל?

- כי pompei ענקית, רחוקה ואני מנחש שכבר כעבור שעה יימאס לכם להסתכל על עתיקות, ercolano קרובה יותר,קטנה יותר ושמורה יותר, ומשם יש גם אפשרות לעלות לוזוב.

- אמאלפי רחוקה יותר ואם ממש בא לכם אז אתם יכולים להקדיש יום ולקחת רכב מנאפולי לכיוון פוזיטאנו/אמאלפי/ראוולו.

- נאפולי עיר מקסימה וכיף לחוות אותה כל ערב מחדש.

אתם יכולי ם לקרוא עוד בבלוג שלי על טיול שעשיתי בנאפולי.

https://www.lametayel.co.il/10+%D7%99%D7%9E%D7%99%D7%9D+%D7%9E%D7%95%D7%A4%D7%9C%D7%90%D7%99%D7%9D+%D7%91%D7%A7%D7%9E%D7%A4%D7%A0%D7%99%D7%94

בהצלחה ותהנו.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • יונית
          יונית @גליה_3339766 נערך לאחרונה על ידי

@גליה_3339766

לוח הזמנים קצר- הייתי מקדישה את כול שישי-שבת-ראשון (שזה מה שיש לך)---- לטובת סורנטו- פוזיטאנו-ראוולו ועד אמלפי. וכמובן סורנטו וקפרי

הייתי מקבעת את הלינה בפאתי סורנטו או בעיר עצמה (עם הבטחת חניה) ולא מפצלת לינות.

ו…. מוותרת על נפולי עצמה.

המיטב של האזור אלו העיירות ותוואי הנוף המקסים.

אלא אם ארכיאולוגיה יותר מדברת אליכם--אז הייתי נשארת בנפולי-פומפיי-ווזוב-וכמובן המוזיאון הארכיאולוגי בנפולי (ויש עוד אופציות בעיר והסביבה) ואז ללא מכונית גם עדיף.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
          • 1 / 1
          • פוסט ראשון
            פוסט אחרון