אומגה בויסלר
-
היי. החלטנו ללכת על האומגות בויסלר…
אשמח להמלצה על איזה מסלול לקחת . אנחנו משפחה עם ילדים בגילאים 6-16. מסלול BEAR או מסלול EAGLE ?
מישהו יודע אם הילדים הקטנים יכולים לעשות איתנו את האומגה או שצריכים לעשות לבד? (הכוונה האם אפשר בזוגות?)
דרך אגב – לאלה שעושים הזמנה עד 31.5.19 לתקופה של הקיץ יש הנחה של 25%
כמו כן – אני מתכננת לצאת מוונקובר ולנסוע לויסלר ובחזרה באותו יום . האם נצליח בדרך לעצור במפלי שאנון ובמכרה?
ולהספיק בויסלר גם את האומגה וגם את הרכבל והגשר התלוי החדש ששם?
או שאני מעמיסה יותר מדי ביום אחד ?
-
אנחנו עשינו את מסלול האיגל עם ילדים שהצעיר בהם היה בן 11 ובגלל משקלו (שעמד בתנאים הכתובים באתר) עשה את המסלול מחובר למדריך (אין אפשרות לזוגות מבין המשתתפים).
להערכתי כדאי לכם להתפצל – הצעירי/ים עם הורה מלווה למסלול הדב והבוגר/ים עם הורה מלווה לאיגל.
מסלול האיגל היה מפחיד למדי אבל מהנה בצורה בלתי רגילה.
אנחנו ישנו באיזור ובילינו יום שלם בויסלר (מהצהריים עד הערב – אומגות + שיטוט וארוחת ערב.
-
-
אנחנו עשינו את ה BEAR למיטב זכרוני ( הכי פשוט ).
2 הילדים שלי עמדו בתנאי המשקל ולמרות זאת ב REAL TIME היתה בעיה באומגות הארוכות.
את הילד ציוותו למדריכה ( אי אפשר להורה ).A
ואת הילדה דחפו מאוד חזק ואיכשהו היא היגיע.
לגבי איזה מסלול לבחור….קשה לי לדעת. אני הייתי קצת פחדנית והקצר התאים לנו.
אנחנו נסענו וחזרנו לוונקובר באותו היום, ולא הספקנו כמעט עלום למעט האומגות ומוחה בויסלר.
אולי היינו קצת איטיים ואפשר היה יותר, אבל נראה לי שנסחפת קצת עם כל הפעילויות
פשוט תראו מה תספיקו
הפעילות היתה סה”כ מאוד מהנה, מאוד נהנינו -
לאור זה שאי אפשר להזדווג עם ההורים- כנראה שנתפצל להורה עם הגדולים והורה עם הקטנים. ההורה עם הקטנים לא יעשו אומגות כי הבת שלי לא מוכנה להזדווג למדריך. יש לכם המלצה לפעילות מתאימה בויסלר עצמה לגילאים 6-8 שנוכל לעשות במקביל לזמן שהאחרים עושים אומגות ?
-
@הדרב אמר:
ש לכם המלצה לפעילות מתאימה בויסלר עצמה לגילאים 6-8 שנוכל לעשות במקביל ל
אני לא זוכרת פרטים אבל יש המוןןןן מה לעשות שם.
תפתחי את האתר אינטרנט של ויסלר ותחפשי.ואולי תנסי לשכמע את הבת, המדריכה שהיתה איתנו היתה מותק אמיתית והבן שלי ( שהיה אז בן 9 ) מאוד נהינה להתצוות איתה ( מקווה שכוונתך היתה להצתוות ולא להזדווג )
-
-
דרך אגב, פתחתי את האתר אבל רציתי לשמוע המלצות של מישהו שעשה שם את האטרקציות.
מתכננים לעלות גם ברכבל. ראיתי שיש כרטיס שמשמלב את הרכבל עם מערכת הגשרים שיש שם וחשבתי לקחת את זה.
השאלה אם זה לא חוזר על עצמו קצת בקפילנו (יום למחרת אנחנו בקפילנו) או שזה שתי חוויות שונות לגמרי