ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

זקוקה לעזרה בתכנון טיול

פורום צפון אמריקה
    3
    3
    634
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • regimka
      regimka נערך לאחרונה על ידי

שלום

אני מתכננת טיול משפחתי עם 2 בנות לפני גיוס לקיץ הבא. אורך טיול 21יום +כמה ימים נוספים אם נצטרך.

חשבתי על טיול מבוסס על טיולי טבע באיזור Rocky Mountain NP ועד Glacier NP שאליו נוסיף פעילות אקסטרים ופארק מתקנים שמתאים למבוגרים.

הקושי שלי בתכנון שהיונו בטיול באיזור קרוב לפני 4 שנים ו אנחנו לא רוצים לחזור לאותם מקומות שכבר היינו בהם

בטיול קודם שלנו היינו ב

Las Vegas, Grand Canyon,2. Horse shoe bend ,Coral Pink Sand Dunes State Park,Zion,Brice Canyon ,Arches Canyon,Alpine Loop – start at U89/189 ,Grand Teton ,Yellow Stone ,Death Valley ,Yosemite,SF,LA ,San Diego

כולל כל הפארקי מתקנים ב LA

אשמח להמלצות וראיונות

יש עדיין הרבה זמן לתכנון אבל מנסיון קודם שלי בתי מלון וטיסות עדיף לסגור עד ספטמבר ולכן מסלול כללי אמור להיות מוכן....

תודה רגינה

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • dhz
        dhz נערך לאחרונה על ידי

זקוקה לעזרה בתכנון טיול

חלק מהמקומות בהם ביקרתם שווים ודאי ביקור נוסף.  למשל, פארק ילוסטון.  כמובן שזה ענין שלכם אם לחזור לשם או לא, היות והתוכנית שלכם היא לטיול ב"איזור".

את ה- Alpine Loop אני לא מכיר, או אולי מכיר אבל לא בשם הזה.  היכן זה נמצא?

בקיצור, אני מצרף קישור לטיול שלי מספטמבר האחרון.  טיול של חודש, שעבר במקומות שהזכרת (פארק רוקי מאונטיינז וגם פארק גליישר) וגם בכאלה שאינך רוצה לחזור אליהם כמו ילוסטון וגרנד טטון וארצ'ס (אחד הפארקים האהובים עלי).  הוא גם הגיע למקומות שלא הזכרתם.  בקולוראדו עצמה יש פארקים בהם ביקרתי בעבר ולא עכשיו ומקומות נוספים בהם תוכלו להנות.  למשל, לקחת את הרכבת מדוראנגו לסילברטון, משהו שעשיתי ב- 2007 וגם פארק הדיונות שליד אלאמוסה בדרום קולוראדו.

טיול לרוקיס האמריקאנים והסביבה בספטמבר 2015

אתם יכולים להתעלם מהסטיה לכוון דקוטה הצפונית שלא תכננתי מראש, ועשיתי אותה גם בגלל תחזית מזג האויר בפארק גליישר.

מבחינת תמונות, כרגע העליתי רק את אלו של הר אוונס  תמונות מהר אוונס

טיול שאני ממליץ עליו והעלות כלולה בכרטיס השנתי של הפארקים.

• SJM
          SJM נערך לאחרונה על ידי

זקוקה לעזרה בתכנון טיול

תוכלו גם לשלב את מדינת וושינגטון ואולי גם את אורגון. שתי המדינות מפוצצות בטבע מגוון. תעיפו מבט גם בסיכום הטיול שלי, אולי תקבלו ממנו רעיונות.

• 1 / 1
          • פוסט ראשון
            פוסט אחרון