זוג צעיר
-
היי.. אני צריכה את עזרתכם הדחופה בתכנון מסלול ברגע אחרון .. אנחנו זוג צעיר בלי ילדים . הזמנתי כרטיסי טיסה לעוד שבועיים משדה תעופה מינכן.. משך הטיול 8 לילות חשבנו לטייל באזור אוסטריה ושוויץ ..אני לא מצליחה לעשות סדר ביעדים. חשבתי להגיע בהתחלה לזלצבורג ואחר כל לטירול ואז שוויץ . צריכה גם עזרתכם ליעדים בשוויץ והאם כדאי לטעום מהיער השחור. האם היעדים ריאלים שכן ניתן לשלב אותם? ואיך לסדר את הלינה?
-
זוג צעירבוקר טוב!
כדאי להתמקד בשני אזורים לכל היותר ולא להתפרס בכדי לא לבזבז הרבה זמן על נסיעות, הייתי ממליצה לכם לנסוע לזצלבורג ולהרי טירול וכדו'. או לשוויץ.
היער השחור הוא אזור יותר חם יחסית.
-
זוג צעירהתפזרתם מידי.
בכל אחד מהאזורים שהזכרתם יש מה לעשות 8 ימים וחבל לבזבז זמן על נסיעות לאזורים אחרים.
אוסטריה - זלצבורלנד זה אזור אחד, והטירול הוא אזור שני.
כל אחד מהם נוח לטיול כוכב - לינה במקום אחד בכל התקופה וטיולים סביב מקום הלינה.
אם אתם טסים למינכן, כדאי לכם לבחור באחד מאלה כאזור הטיול שלכם, כי נסיעה לשוויץ לוקחת כמה שעות ומבזבזת את זמן הטיול שלכם.
-
זוג צעירגם זוג צעיר וגם דחוף .אז ..מצרפת לך מפה . המסלול שלי מתחיל ממינכן אבל לשבועיים. תבחרי את המקומות לפי הפירוט ותבני מסלול שמתאים ל 8 ימים.
ציפי
-
זוג צעירהי לזוג הצעיר,
אישית הייתי מפצלת חלק מהטיול באזור זלצבורג והאגמים וחלק בטירול.
למרות שכמו שנאמר קודם-כל אחד מהיעדים שווה טיול ממושך יותר.
אופציה אחרת יותר יקרה-לפצל בין שוויץ לטירול . לא הייתי מטיילת בשלושה אזורים בשום מקרה.
-
זוג צעירתודה על ההבהרות .. לאחר הטיפים חשבתי לחלק את הטיול ל3 ימים באזור זלצבורג ועוד 3 ימים באזור טירוח ויומיים במינכן?? האם החלקוה הגיונית ? ומה הם אתרי החובה בשני האזורים?
-
זוג צעירבטיול כזה,הייתי מוציאה את מינכן מהמסלול.
עיירות בדרום,גרמיש,מיטנוולד,דרום דרך הרומנטית ואפילו לעלות טיפה יותר צפונה במקום מינכן-בוודאות.