ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

לגולנד גרמניה

פורום טיולי משפחות
    גרמניה יעדי קיץ מינכן מלון משפחות
    3
    6
    806
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • משפחה בהכנה לטיול
      משפחה בהכנה לטיול נערך לאחרונה על ידי

ערב טוב לחברי הפורום היקרים

אנחנו טסים בקיץ לאיזור ווילדר קייזר עם נחיתה והמראה ממינכן

כרגע מתלבטת האם לקחת מלון ליד לגולנד ולהיות שם יום אחד או לקחת חבילה עם כניסה של יומיים

אשמח לשמוע מאנשים שהיו האם לילדים בני 3,7 ו 10 יש מה לעשות בפארק יומיים או שניתן למצות אחרי יום

תודה

נעמה

efratm27 תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • efratm27
        efratm27 @משפחה בהכנה לטיול נערך לאחרונה על ידי

@משפחה-בהכנה-לטיול

הי

בהנחה שיש לכם יום מלא, לדעתי ניתן למצות את הפארק ביום אחד. הפארק לא עצום בגודלו וגם המינון של המתקנים היותר “אקסטרימיים” (אין באמת כאלה, אבל יחסית לילד בן ה 10) הוא נמוך.

הסיכון היחידי הוא מזג אוויר...מניחה שבחירת היום להגיע לפארק נתונה ולא ניתנת לשינוי, אלא צמודה ליום הטיסה חזרה.

אנחנו עשינו דבר דומה, ישנו 2 לילות ליד הפארק – לילה ראשון ביום ההגעה בערב מאזור טירול, למחרת מוקדם בבוקר הגענו לפארק, בילינו בו עד בערך 18 בערב וחזרנו לישון סמוך לפארק. למחרת בבוקר נסיעה למינכן. אחה”צ ירד גשם למשך כשעה וחצי. מצאנו חלל מקורה עם הפעלה לילדים אם כי יחסית לפארקים הגדולים כמו פארק אירופה, אין המון חלופות מקורות שם…

אני לא יודעת מה ההבדל בעלות בכרטיס בין יום אחד ליומיים בחבילה – אולי זה ייתן גמישות ותעשו ימים קצרים יותר בפארק. או למשל באיזו שעה תגיעו לפארק בבוקר. אבל אלו כבר שיקולים נוספים שיש לקחת בחשבון.

שורה תחתונה לדעתי, הפארק לא מצדיק ביקור של יומיים.

תהנו!

משפחה בהכנה לטיול תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • משפחה בהכנה לטיול
          משפחה בהכנה לטיול @efratm27 נערך לאחרונה על ידי

@efratm27 

תודה!

בהמשך לאותה שאלה. אם אכן הולכים רק ךיום אחד והטיסה הביתה היא ב21 בערב. הייתם הולכים לפארק באותו יום?

נעמה

? efratm27 2 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
          • ?
            משתמש שנמחק @משפחה בהכנה לטיול נערך לאחרונה על ידי

@משפחה-בהכנה-לטיול

גם לדעתי יום אחד מספיק בלגולנד גרמניה.

אם אתם ישנים לילה קודם קרוב לפארק ונכנסים אליו על הבוקר בפתיחה, יש לכם זמן להיות בו עד 16:00 לכל המאוחר (אם הטיסה ב-21:00 אתם צריכים להיות בשדה ב-19:00, המרחק מלגולנד לשדה הוא כשעתיים אבל מכיוון שמדובר בהגעה לטיסה הייתי לוקחת עוד שעה לפחות למקרה של פקקים או עיכובים אחרים). זה אפשרי אבל קצת לחוץ, יכול להיות שזה יאכזב את הילדים וישאיר טעם מר “לעקור” אותם מאמצע הבילוי, כשאתם תהיו לחוצים בגלל הטיסה. אם יש חבילה שווה של יומיים בפארק ולילה במלון לידו (דומני שבזמננו היתה חבילה כזו), ייתכן ששווה לשקול לרכוש אותה כדי להספיק חצי יום נוסף בפארק. כך גם תמזערו סיכוני גשם.

לסבר את האוזן – אנחנו הגענו לפארק ב-12 בצהריים (הגענו באותו יום מפלכאו), היינו עד 18:00 (כי אז בדיוק נפתחו ארובות השמים לגשם שוטף), ולמזלנו זה עלה בקנה אחד עם הרגע בו חשנו מיצוי אחרי 6 שעות בפארק. אבל הילדים שלנו היו יותר גדולים משלכם, אני חושבת שלגילאים שלכם 8-10 שעות יתאימו יותר.

משפחה בהכנה לטיול תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
            • משפחה בהכנה לטיול
              משפחה בהכנה לטיול @אורח נערך לאחרונה על ידי

@יונה-וקשת

תודה

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
              • efratm27
                efratm27 @משפחה בהכנה לטיול נערך לאחרונה על ידי

@משפחה-בהכנה-לטיול

לי אישית זה נשמע קצת הימור. אני זוכרת שנתקענומבפרק מאד לא צפוי בדרך לשדה התעופה. הייתי לוקחת  מרווח ביטחון.

ונניח למשל שתפלו על יום שבו דווקא בבוקר יורד שעתיים גשם? תבלו נטו בפארק נניח 4 שעות? קצת חבל לטעמי לפחות אחרי הטרחה והנסיעה עד לשם.

אם מחפשים אופציה לבילוי של כמה שעות לפני טיסה יש פארק מים עצום ומקורה בארדינג, סמוך לשדה התעופה של מינכן. קינוח לא רע אם הילדים חובבי הזאנר...

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                • 1 / 1
                • פוסט ראשון
                  פוסט אחרון