ויטנאם באוגוסט
-
שלום, אנו משפחה עם שלושה ילדים גילאים 12-16 מתעניים בטיול שבועיים לצפון ומרכז ויטנאם בקיץ, נשמח להמלצות ואולי לחבור משפחה נוספת שמתכננת טיול בזמן הזה- תודה -
התכתבי עם מישהו בדלאת שהוא מדריך טילים, והוא אמר שיולי מהצפון עד דלאת זה טוב. מדרום (הו צי מין) ואוגוסט זה המונסונים.
אם הטבע באמת יודע לקרא חודשים????? אני בספק
-
בוקר טוב וחודש מבורך
אני ובת זוגתי טסים לטיול פרטי לשבועיים לויטנאם בבירור שעשיתי עם כמה מדריכים נאמר לי שהחודש המתאים זה ספטמבר
-
בהרים השפעת המונסון קאנה בהרבה. זה לא אומר שלא ירד גשם, אולי חצי שעה עד שעתיים ביום ואולי כל היום, כל יום.בדא לאט ירד עלי גשם גם בפברואר.
-
הטבע די יודע לקרוא חודשים....אבל- יש אנשים שיכולים לטייל רק ביולי אוגוסט והם מטיילים גם במזרח הרחוק בחודשים הבלתי מומלצים הללו. בגדול יש גם אלמנט של מזל בעניין מזג האויר ומי שמוכן לקחת את הסיכון יכול להרוויח. מנסיוני- היו לי ביולי אוגוסט טיולים במזרח עם מזג אויר שלא פגע בטיול ובהנאה, היו לי טיולים בהם מזג האויר פגע בטיול אך לא בהנאה. בכל הטיולים היה מאוד מאוד חם ולח ומי שרגיש לעניין צריך לקחת זאת בחשבון.