רומניה. סיביו- בוקרשט
-
שלום רב.
אנו משפחה עם 3 ילדים (14,11,8), ננחת ברומניה בקרוב בסיביו ומשם צפויים לנסוע ברכב לבוקרשט. הבנתי רק לא מזמן שכביש הטראנספאגרשן סגור בעצם בחודשים אלו. האם יש המלצות לאטרקציות מעניינות בדרך לבוקרשט, שלא עוברות דרך הכביש המדובר?
אשמח להמלצות, תודה מראש.
ענבל
-
היי ענבל !
- חבל שלא ציינת כמה זמן הטיול .
- ממליץ לך על מסלול הזה ( לחצי על הכיתוב הכחול לפתיחת הקישור ) .
- ממליץ לך לקרוא את פרפראות רומניה שלי עם אטרקציות והכי מומלץ לא לשכוח בגדי ים ולבקר בקומפלקס THERME בבוקרשט .
-
@תודה רבה אילן על העצות. אחדד יותר את הבקשה. זוהי פעם שנייה שלנו ברומניה (היינו בקיץ) וביקרנו כבר באטרקציות במסלול שהצעת. גוגל מציע לנסוע דרך כביש E81, האם המסלול הזה מוכר לך?
-
- אם אנו בחידודים אז גם אני אחדד ( :-)) ), כמה זמן תכננת מסיביו לבוקרשט ?
אם היית קוראת את פרפראות רומניה כמו שהצעתי לך , היית מבינה שכל רומניה מוכרת לי ולא רק מה שהגולם הציע לך . :-))
- הגולם הציע לך לנסוע דרך E81 המוכר גם כדרך האולט , על שם הנהר המלווה אותו . תשתדלו לא לנסוע דרכו בשעות הלילה .
אטרקציות לאורך הכביש :
- פארק המים COZIA AQUAPARC .
- מנזר COZIA
- מפל LOTRISOR
- מכרה המלח OCNELE MARI

קרטינג במכרה המלח
-
עדיין לא רשמת לכמה זמן החופשה…
אם הייתם במרכז רומניה,ברשוב והאזור..מציעה להגיע לאלבה יולי,טירת הונדוארה,ארמונות חימר Castelul de Lut Valea Zanelor ,חוות אלבוטה להפסקת צהרים ,מפל בלאה הייתם? אפשר לעלות ברכבל לאגם בלאה.. כמובן את ההר פלטיניש והפארק.אפשר כמוהן לבלות חצי יום במוזיאון הכפר הפתוח,לקחת סיבוב בכרכרת סוסה,אם לא מתכננים לעשות את המוזיאון הכפר בבוקרשט..בעיני בבוקרשט יפה יותר כמוזיאון הפארק..יש רכבת ישנה בין סיביו לכפר
Rășinari
המודיעין של העיר מאוד עוזרים ומכוונים..
תבדקו גם באתר העיר מה קורה בתאריכים שלכם בעיר והאזור..
סיגהשוארה כמובן,לביקור יום או להישאר גם ללילה בעירה קסומה.
כמובן הכול תלוי במספר ימי החופשה.