גלובל סים (פלאפון) או WORLD8?
-
היי,
מתלבט בין 2 האופציות, בעלי הניסיון… מה מומלץ?
-
גלובל סים מצוין בכל העולם
(היינו עכשו במרוקו ועבד מצוין בכל מקום) -
לגבי גלובל סים- הניסיון שלי איתו הוא מצויין. אבל תיקח בחשבון שאם אתה לא מנוי של פלאפון לא תוכל להוציא ולקבל שיחות ו SMS. אם זה לא מפריע לך אז סבבה. בקשר לסים של הדואר אני לא מכיר. אחרי שעשיתי שיעורי בית בנושא, אין הבדלים גדולים מבחינת המחירים. הנטייה שלי היא לעשות חבילה בחברת הסלולר שאליה אני שייך.
-
גלובל סים מצויין. לא נתקלתי איתו בבעיות.
לגבי שיחות רגילות – ניתן לרכוש חבילת דקות בנוסף (למשל, 50 שקל ל-60 דקות). אפשר לעשות עקוב אחרי מהמספר הרגיל אם ממש חשוב לכם לקבל שיחות רגילות במהלך החופשה שלכם. האפליקציות וואטס אפ, וייבר וסקייפ סוגרות בד”כ את הפינה כאן – ניתן לעשות דרכן שיחות קוליות על חבילת הגלישה ואין צורך בחבילת דקות.
לגבי SMS, באמת אין פתרון עם אף אחד מסימים, אבל מי משתמש בזה היום בכלל למעט פרסומות ואישורי סיסמאות? הוואטס אפ ממשיך כמובן לעבוד עם המספר הקבוע שלכם, גם עם סים שיש לו מספר ישראלי אחר. פשוט תענו ב”לא” אם אתם נשאלים אם ברצונכם לשנות חשבון/מספר/וכו ע”י וואטס אפ או מערכת ההפעלה.
-
World8 של דואר ישראל עובד מצויין. הייתי איתו במספר מדינות לא מבוטל ועבד בצורה מצויינת.
גם כאשר צריך לטעון אותו ,הדבר מתבצע בצורה קלה וחלקה.
סים מומלץ ביותר.
-
מנסיוני, וורלד8 בולע גיגהבייטים בקצב מהיר הרבה יותר מגלובל ועושה יותר בעיות. הנסיון מצרפת וספרד.בפורומים פה כתבו על בעיות קשות ממש איתו.
-
@anisham12 אמר:
לגבי גלובל סים- הניסיון שלי איתו הוא מצויין. אבל תיקח בחשבון שאם אתה לא מנוי של פלאפון לא תוכל להוציא ולקבל שיחות ו SMS. אם זה לא מפריע לך אז סבבה. בקשר לסים של הדואר אני לא מכיר. אחרי שעשיתי שיעורי בית בנושא, אין הבדלים גדולים מבחינת המחירים. הנטייה שלי היא לעשות חבילה בחברת הסלולר שאליה אני שייך.
בגלובל SIM אין בעיה לקבל ולהוציא שיחות בלי קשר לחברה שבה אתה מנוי, כמובן שצריך לרכוש גם חבילת שיחות.
כמובן שמספר הטלפון מתחלף, אבל זה משותף לכל SIM שאתה רוכש במיוחד.
בחלק מהחברות אפשר לעשות “עקוב אחרי” למספר החדש למי שרוצה שיתפסו אותו דרך המספר הקיים, או לחילופין פשוט להשאיר הודעה בתא הקולי שמציין מהו המספר העדכני.
SMS כבר מזמן לא ניסיתי לשלוח ;-), הפתרון שלי לקבלת SMS לצרכי ססמאות הוא טלפון עם אפשרות לשני סימים. קבלת SMS לא עולה כסף.
-
WORLD 8 נראה לי עדיף
השתמשתי בו מספר פעמים רב ושרת אותי מצוין…..
הייתרון העצום, שכסף שהטענת בכרטיס לא הולך לאיבוד, וטוב ל 4 שנים מיום התחלת השימוש
-
@TAL_Y אמר:
WORLD 8 נראה לי עדיף
השתמשתי בו מספר פעמים רב ושרת אותי מצוין…..
הייתרון העצום, שכסף שהטענת בכרטיס לא הולך לאיבוד, וטוב ל 4 שנים מיום התחלת השימוש
מה שריגש אותי במיוחד שפתחת משתמש ב”למטייל” רק כדי לספר לנו את זה.
אז אם כבר טרחת אולי תסביר מה היתרון העצום של world8 שהכסף לא הולך לאיבוד, כשגלובל סים יש בדיוק את אותו המנגנון?
אין לי מניות באף אחת מהחברות, אבל כשאני נתקל במה שנראה לי כפרסומת “סמויה” אני בד”כ נוטה לרכוש את המוצר המתחרה
-
למי שמודאג מהשיחות, סקייפ הוא פתרון מצוין. עובד נפלא ועולה סנטים בודדים לדקה. אני משתמש בו בכל העולם, ומבחינתי סים צריך רק דאטה.
ניסיתי גם ווטסאפ, לרוב איכות שמע לא משהו והרבה פעמים יש דיליי.