ניווט

    לוגו למטייל

    פורום למטייל

    • התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

    וואלינג- מדוע לא אטוס איתם שוב לעולם? אזהרת מסע

    פורום אירופה
    לואו קוסט
    4
    4
    722
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • dyarok
      dyarok נערך לאחרונה על ידי

      טסנו בחול המועד מהארץ לטנריף עם קונקשיין בברצלונה.

      עקב תקלה טכנית ככל הנראה, היה עיכוב בהמראה מהארץ של כ-4 שעות מה שהביא לפיספוס הקונקשיין בברצלונה (קונקשיין של 3 שעות).

      תקלות קורות, אך חברה נבחנת ביחס ללקוחות שלה כשמשהו משתבש .

      יחס מזלזל 1: בהמתנה בארץ, בשום שלב לא הופיע נציג של וואלינג לעדכן. זמן ההמתנה נדחה שוב ושוב, מי שעומד מול הקהל (הסבלני יש לציין) היו נציגי שרות הקרע שלא היה להם מושג ירוק מה קורה. 

      יחס מזלזל 2: סוף סוף המראנו, שום התיחסות מצד צוות המטוס, למעט כמה מילות התנצלות חסרות משמעות מצד הטייס (“מתנצלים על העיכוב .. בלה בלה בלה”). זו חברת לואו קוסט שהכל עולה בה תשלום נוסף – לא הציעו שום שתייה, חטיף, משהו, אפילו סתם כמחווה של רצון טוב. בטיסה היו אנשים נוספים עם קונקשיינים, הייתה התעלמות מוחלטת מצד הצוות (אליטליה והיינאן הוכיחו לי בעבר שבהחלט אפשר אחרת)

      יחס מזלזל 3: נחתנו. שום עזרה מצד הצוות. כיוון שפספסנו את הקונקשיין, צריך להסדיר טיסה חלופית. הבעייה: הדוכן של וואלינג נמצא בתוך שדה התעופה, כלומר בפועל צריך להכנס למדינה דרך ביקורת דרכונים. 3 טיסות נחתו ביחד, תור של מאות!!! אנשים, מזדחל בקצב ספרדי. אני דובר ספרדית + חוצפה ישראלית והגענו לדוכן.

      יחס מזלזל 4:  מצבינו התיאורטי עוד  היה טוב יחסית (הזמנה אחת, 2 הטיסות באותה חברה) לאנשים שהזמינו קונקשיינים בחברות שונות/כרטיסים שונים. "אין מקום" בטיסה הקרובה (כעבור כ-4 שעות). הרמת קול מתונה ותקיפה. "טוב, נראה מה אפשר לעשות, תמתינו 20 דקות”.

      אה. רגע: כיוון שפספסנו את הקונקשיין, המזוודה שנשלחה מהארץ ליעד הסופי, ככל הנראה ירדה בברצלונה. לכו תשלפו אותה מאולם הנוסעים מ"אבידות ומציאות”. עכשיו נזכרת להגיד לנו? (המשמעות – אחורה פנה, לחזור לאולם הנוסעים, לעמוד בתור באבידות ומציאות, להתפלל שימצאו את המזוודה)

      יחס מזלזל 5: רק אחרי שביקשתי, אישרו לנו ואוצ’ר לארוחת צהריים (12 אירו לארוחה במסעדה + 6 אירו לקפה ומאפה). שום יוזמה מצד החברה.

      הסוף? – המזוודה אכן הגיעה ונשלפה מתוך אולם קבלת המזוודות, נמצא לנו מקום בטיסה העוקבת והגענו באיחור של 5 שעות ליעד הסופי.

      אז מה הבעייה?

      כמו שכתבתי בפתיח, חברה נבחנת כשקורות תקלות. לאורך כל הדרך לא הייתה שום יוזמה או פנייה מצד החברה כדי לטפל באנשים שאיבדו קונקשיינים בגלל האיחור הראשוני. הכל היינו צריכים, לבקש, ליזום, לדרוש, ללכת הלוך ושוב- אנחנו צעירים ברוחנו ואני דובר ספרדית כך שהסתדרנו. מה יעשה זוג מבוגר שמתקשה בהליכה/לא דובר את השפה? לא יודע.

      imeshy יונית 2 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 3
      • imeshy
        imeshy @dyarok נערך לאחרונה על ידי

        @dyarok

        טוב לדעת.. תודה

         

        תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • יונית
          יונית @dyarok נערך לאחרונה על ידי

          @dyarok

           

          צר לשמוע

          תודה על הדווח המסודר.

          זה בדיוק המדד שבעיניי- השירות והטיפול בתקלות, כשהן קורות.

           

          תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
          • dmitrys
            dmitrys נערך לאחרונה על ידי

            מסכים לחלוטין עם יונית.

            חברה נמדדת כשיש תקלות. בהחלט נשמע שוולינג לא נותנת את מה שמצופה מחברת תעופה, אפילו לואו קוסט.

            תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
            • 1 / 1
            • פוסט ראשון
              פוסט אחרון
            ×