-
חברת השכרת הרכב ממליצה להוסיף ביטוח לצמיגים ותחתית הרכב תמורת 2 יורו ליום. הטיול הוא לסלוניקי וצפון יוון. האם זה מבוסס או רק דרך נוספת להגדיל את המחיר? -
2 אירו ליום זה בזול וכדאי.לגבי תחתית הרכב, לא בודקים את זה בתחילת ההשכרה, כך שאם יש להם טענות בהחזרה או אחרי ההחזרה אין אפשרות להוכיח אחרת, אז עדיף ביטוח (אם הוא מבטל לחלוטין השתתפות עצמית).
-
תוכלי לתת קישור/שם של חברה?
-
@הדרקון-עם-קעקוע-הנערה
שם החברה COSMORENT, האתר: www.cosmorent.eu
ראיתי מספר המלצות חמות עליה. אפשר לבקש הצעה דרך האתר. התקשרו אלי בווצאפ 5 דקות אחרי ששלחתי את הבקשה ואחרי כשעה קיבלתי את ההצעה. המחירים, כולל ביטול השתתפות עצמית, אולי קצת יותר נמוכים מחברות מקומיות אחרות ובכל מקרה כמעט חצי מחברות בינלאומיות. למשל, על רכב קטן, אנחנו 2 אנשים, שילמנו 16 יורו ליום כולל הכל. מה שמצא חן בעיני זה שהם לא מוכנים לקבל מספר כרטיס אשראי במייל אלא רק דרך הטלפון ליתר ביטחון.
-
נשמע מחיר מעולה וגם מעולה שהם שומרים על אבטחה ולא לוקחים מס’ אשראי במייל.
עברתי על תוכנית הביטוחים שלהם, נראית לי מצויינת, עם הדרכים היווניות אני הייתי לוקח את תוספת הביטוח של 2 היורו.
שמרתי את פרטי החברה, תודה