מוסקבה - מספר שאלות
-
שלום,
יש לי יומיים לטייל ביוני.
נוחת בשדה ZIA ׁ- ז'וקובסקי.
כיצד להגיע ממנו למלון שנמצא ליד הכיכר האדומה? נוחת בשעה 19:00 בערך.
כמה כסף פחות או יותר ליום לבן אדם צריך רק לאוכל ובזבוזים רגילים לא שופינג?
האם יש חשש להסתובב שם לבד? מתכנן לטוס לטייל לבד באיזור הכיכר האדומה. לא חושב שאתרחק מהמרכז יש לי רק יומיים.
האם הכיכר האדומה נסגרת בין התאריכים 06/06/19 – 09/06/19? יש חג מספר ימים אחרי וקראתי שסוגרים את הכיכר. זה נכון?
תודה רבה.
-
קבל קישור עזרה : מוסקבה למטייל העצמאי.
שדה ZIA עדיין לא מחובר ע”י קו של רכבת האירואקספרס לעיר. ההגעה הינה משולבת ע”י אוטובוס / מונית מהשדה לתחנת המטרו הקרובה, ומשם להמשיך למרכז העיר. או מונית ישיר לעיר. [ כ: 50$] השדה חדש מאד יחסית והחומר מועט. [ קו אוטובוס מהשדה 441 לתחנת המטרו קוטליניקי ]
ביטחון אישי ביום ובלילה באזורים התיירותיים אין חשש לחלוטין. תקרא בתחילת הקישור שצרפתי.
יש לי הרגשה שדילגת בחודש בתאריכים. הכיכר סגורה בתאריכים הנ”ל בחודש מאי. הכנות למיצעד הניצחון במלחמת העולם ב:9 למאי.
-
תודה רבה על התגובה.
לגבי החג, יש גם חג ב 12 ביוני – קראתי שיש הכנות לפני וסוגרים את הכיכר האדומה. רק רוצה לוודא.
תודה.
-
התנצלות. יום העצמאות הרוסי ב: 12/06 מאופיין בחגיגות ברחבי העיר. לפעמים יש מצעד צבאי, או קוצרט חגיגי וזיקוקים, בכיכר האדומה וכנראה שזה המקור למה שכתבתה.לגבי השנה 2019 לא מצאתי בכתובים, וגם חברי “הרוסים” לא יודעים מה יקרה השנה בכיכר, והאם היא תיהיה סגורה לחלוטין / חלקית, ואם כן ממתי.
-
תודה.
מקווה שהכיכר תהיה פתוחה בתאריכים שלי.