חישוב מסלול מחדש :) והתייעצות לגבי פארק רדווד
-
היי חברים
לבסוף החלטנו לוותר על סיאטל ולהישאר באיזור קליפורניה. נשמח לעזרתכם לגבי שילוב פארק רדווד – אנחנו מתכננים לנחות בסאן פרנסיסקו ומשם לנסוע ישר לרדווד, להיות שם 2 לילות ואז לחזור לכיוון נאפה וואלי ומשם יוסמיטי, וגאס, גרנד קניון וLA.
אנחנו תוהים האם אכן כדאי לנו לעשות את הנסיעה הארוכה הזו צפונה רק בשביל רדווד? (שמענו עליו רבות כשהתכוונו להתחיל בסיאטל ולכן השארנו אותו במסלול) או שכדאי למצוא משהו חלופי באיזור סן פרנסיקו/וגאס/LA כל דבר קרוב יותר למשולש הזה? (פרט ליוסמיטי)
מצרפים כאן שלד למסלול המתוכנן (עדיין לא סגרנו שום דבר)
אז אם למישהו יש הערות/הארות נשמח לשמוע
ובכל מקרה תודה רבה לכולם כאן בפורום, המידע שקיים והתגובות שלכם עוזרים לנו המון!
תאריך יום פירוט 24/9/19 שלישי נחיתה סן פרנסיסקו - צהריים השכרת SUV כולל ביטוח לינה סן פרנסיסקו 25/9/19 רביעי תחילת נסיעה לפארק רדווד לינה בדרך 26/9/19 חמישי טיול יום בדרכים לינה רדווד 27/9/19 שישי טיול בפארק לינה רדווד 28/9/19 שבת טיול בוקר רדווד אחהצ יציאה לכיוון נאפה לינה בדרך 29/9/19 ראשון הגעה לנאפה עד הצהריים לינה בנאפה 30/9/19 שני טיול בנאפה לינה בנאפה 1/10/19 שלישי יציאה ליוסמיטי אחהצ ביוסמיטי לינה ביוסמיטי 2/10/19 רביעי טיול ביוסמיטי לינה יוסמיטי 3/10/19 חמישי בוקר ביוסמיטי יציאה לווגאס לינה בדרך 4/10/19 שישי הגעה לווגאס (אחהצ מינימום) לינה בווגאס 5/10/19 שבת וגאס 6/10/19 ראשון וגאס 7/10/19 שני וגאס עד אחהצ נסיעה+לינה גרנד קניון 8/10/19 שלישי יום גרנד קניון יציאה ללוס אנג'לס אחה"צ לינה בדרך 9/10/19 רביעי הגעה ללוס אנג'לס לינה לוס אנג'לס 10/10/19 חמישי יוניברסל סטודיוס לינה לוס אנג'לס 11/10/19 שישי הגעה לקרוז בצהריים 12/10/19 שבת קרוז 13/10/19 ראשון קרוז 14/10/19 שני הגעה מהקרוז 07:00 לוס אנג'לס לינה לוס אנג'לס 15/10/19 שלישי השכרת מוסטנג נסיעה לסן פרנסיסקו לינה בדרך 16/10/19 רביעי המשך נסיעה לסן פרנסיסקו לינה בדרך 17/10/19 חמישי הגעה לסן פרנסיסקו לינה סן פרנסיסקו 18/10/19 שישי סן פרנסיסקו 19/10/19 שבת סן פרנסיסקו 20/10/19 ראשון סן פרנסיסקו טיסה חזרה 20:00 -
@מטייל_4005604 אמר:
תחילת נסיעה לפארק רדווד לינה בדרך 26/9/19 חמישי טיול יום בדרכים לינה רדווד 27/9/19 שישי טיול בפארק לינה רדווד
היי
אכן שאלה טובה – מצד אחד בטיול שכלל 15 פארקים לאומיים, הרדווד היה המועדף על הילדים שלנו ובטופ 3 בעיני אשתי וכנראה טופ 5 בעיני. הייינו בפארק יומיים מלאים, ועוד יום לדרך הענקים בואכה סן פרנסיסקו ולא השתעממנו לרגע
מצד שני – הוא מרגיש פחות שייך לטיול שלכם כי מדובר יהיה בנסיעה של יום שלם צפונה ואז דרומה שלא כחלק מטיול מעגלי
מהבחינה הזו הייתי משקיע את הימים לפארקים מסביב לוגאס – ציון וברייס ו/או פייג’ ושומר את רדווד לטיול צפון מערב – בין אם סיאטל-סן פרנסיסקו או צפון קליפורניה-אורגון – במקרה הזה כדאי לתהות גם לגבי עמק נאפה ולשקול אולי את אגם טהאו (בשניהם לא היינו)
-
תודה רבה, אנחנו בהחלט שוקלים את האיזור של לייק טאהו, ראינו שניתן לעשות שם גם טיול ביער ולא רק לבלות באגם עצמו..
-
@מטייל_4005604
הנה מספר פארים ואתרים אחרים שאפשר לבקר אם תסעו צפונה עד לצפון קליפורניה מעבר לפארקים של עצי הרדווד:- אני לנתי ב- Crescent City. עירה מאד נחמדה, כאשר בבוקר נשמעט היטב הקריאות של אריות הים שנשכבו על תיבות עץ בקרבת הנמל. בעירה גם מגדלור, שניתן להגיע אליו רק בשעות השפל. בכלל היא נחמדה.
- שני פארקים לאומיים מלבד פארק י הרדווד וכמובן יותר מזרחיים: פארק Lava Beds. איזור וולקני ובו יש גם מערות בהן ניתן לבקר (הכינו פנסים. יש מערות הדורשות זחילה. בקרו באלו המתאימות לכם). פארק Lassen Volcano. בפארק הזה יש תופעות וולקניות כמו גייזרים, ברכות בוץ חם וברכות מים חמים צבעוניים. לא יפתיע מי שביקר בילוסטון, אבל נחמד לביקור על ידי כולם.
- אפשר לבקר בסכר אגם שאסטה שליד העיר רדינג. המקום איננו עמוס כמו סכר הובר או סכר גלן קניון והסיור בחינם. בסיור שלי אני הייתי היחידי. ובכל זאת קיבלתי סיור מלא. אפשר גם לעלות להר שאסטה, ההר הגבוה ביותר בסביבה.
ניתן גם לעלות עוד מעא צפונה לאורגון ולבקר ב- Crater Lake.