טיסה מקוסמוי לבנגקוק ומשם לארץ
-
שלום לכולם, אשמח לעזרתכם.
אני רוצה לסגור טיסה חזרה מקוסמוי לבנגקוק באותו היום שיש לנו טיסה לארץ )זוג( .
1( נוחתים בBKK ומשם אין צורך לעבור למקום אחר? יש גישה ישירה לטיסה עם אל על לארץ?
2( האם כדאי לסגור טיסה שנוחתת ב16:35 או ב19:55 כאשר הטיסה חזרה לארץ היא בשעה 00:10? אם 16:35 לא מוקדם מדי ונתייבש בשדה תעופה?
ראיתי שענו על שאלה דומה למישהו שרצה לנחות ב20:30 ועוד עם ילדים, אז אנחנו רק זוג ונחיתה מוקדמת יותר. גם הפיתרון שהיה כתוב לשלוח מזוודות מקוסמוי לארץ פחות מועדף עלינו.
תודה רבה מראש

-
בד”כ בנגקוק איירווייס אמינים ומדוייקים, אבל ממש במקרה, לנו התעכבה טיסה מקוסמוי לבנגקוק בכשעה וחצי, אז לשיקולכם.
-
כשאני חוזר לארץ מקו סמוי אני מעדיף לא להיכנס לבנגקוק וממשיך ישירות לארץ בטיסות של אל על או עם הירדנים או האחרים, אני מתזמן את הנחיתה בבנגקוק כ- 4 שעות לערך לפני טיסת ההמשך לארץ, זה קצת סיכון אבל זה מאוד נח, כיוון שלא מבזבזים זמן לצאת משדה התעופה וחזרה לשדה שוב.
פעם אחרונה בחודש מרץ השנה חזרתי מקמבודיה בטיסה של בנגקוק אייר, היה לי עיכוב בפנום פן, נחתתי בסביבות השעה 22:00 בבנגקוק, בכל זאת הספקתי לטיסה של הירדנים כיוון שעברתי בטרנזיט לטיסה לארץ, כפי שאמרתי זה נח מאוד, קצת מסוכן בגלל עיכובים או ביטולים, למרות שבנגקוק אייר חברה מאוד אמינה, אבל תעשו את השיקול שלכם.