מזג אויר בסלובניה באוגוסט
-
על פי תחזיות באתרי מזג אויר, נראה שבסלובניה חם באוגוסט ממש כמו בארץ.
האם מי שנסע בתקופה הזאת יכול להעיד מנסיונו האישי?
מכיוון שאנחנו מתככנים טיולים רגליים, שהרי מדובר על מדינה שמציעה בעיקר אתרי טבע, חשוב לנו לדעת האם זה בכלל ריאלי באוגוסט.
ומה מצב החום בתוך הבתים, שודאי אינם ממוזגים בסלובניה?
תודה רבה לכל מי שיכול לעזור. אנחנו בהתלבטות וצריכים לקבל החלטה מהירה. -
מזג אויר בסלובניה באוגוסט-הנבואה ניתנה לשוטים.אמנם הייתי ספציפית באוגוסט,אבל לפני שנים רבות, מזג האויר מאז התחמם.
צריך להגדיר היכן את מתכונת ללכת רגלית. למייטב זכורני בצפון סלובניה בהרים, היה נהדר לטרקים ביחוד בטריגלאב למעלה ואפילו בבלד ובוהיין.היו לנו יומיים ממש קרירים על הורשיץ וגםבסביבת בובץ.נראה לי שהכי כדאי לברר את הנושא מול לישכות תיירות מקומיות שיתנו לך גם מפות ומסלולים לטרקים.אפשר גם להעזר בהם לתאום ביקתות הרים.אני מקווה שמישהו קצת יותר מעודכן ממני שעשה הליכות, יבוא כאן לעזרתכם.-בהצלחה אורי -
מזג אויר בסלובניה באוגוסטרציתי לדייק יותר.
אנחנו משפחות עם ילדים, ואין לנו כוונה לעשות טרקים, אלא מסלולים רגליים קצרים.
בארץ אנחנו נמנעים מטיולים רגליים בקיץ (פרט לטיולי מים), בגלל מזג האויר. האם עדיף שנבחר עונה אחרת לביקור בסלובניה? -
מזג אויר בסלובניה באוגוסטא.אני מציע לך להכניס שאלות בפורום המשפחות.
ב.סלובניה הקטנטונת כבר לא ממש זולה-לא יותר מאוסטריה ויש לה להציע פחות.(לא ברורה לי האופנה הזו לסלובניה.)
סעו לאוסטריה לאלפים לאגמים לקרירות וגם למליון האטרקציות לילדים אטרקציות שאני לא מכיר. גם הדולומיטים בצפון איטליה יפים פי כמה מסלובניה והטיסות לורונה זולות יותר ויש עוד המון אופציות קרירות לקייץ.בפורום המשפחות יעזרו לך גם בזה.אבל כדאי שתתמקדי ולא תתחילי בשאלות מזג אויר, אלא תגדירי איזה טיול את רוצה,גיל הילדים וההעדפות ולא תגרמי לאנשים לבזבז סתם אנרגיה לא בכוון.בהצלחה---אורי -
מזג אויר בסלובניה באוגוסטאילו הייתי רוצה עצות לגבי מסלולים בסלובניה, ודאי הייתי מנסחת פניה בהתאם.
למדתי מספיק את הנושא על מנת לדעת שזה מקום שאני רוצה לבקר בו.
חבל שאופן כתיבתך לא מנומס ולא מכבד.
אם אין לך מה להגיד על הנושא הנשאל, אין חובה לענות.
ואם יש מישהו אחר שיכול לתת מידע לגבי מזג האויר בסלובניה בקיץ, אשמח לשמוע. -
"חבל שאופן כתיבתך לא מנומס ולא מכבד""אילו הייתי רוצה עצות לגבי מסלולים בסלובניה, ודאי הייתי מנסחת פניה בהתאם"
-אלו גברתי אמירות ממש "מנומסות" "מכובדות" וממוקדות
.כמי שאינו מכבד את המשיבים, שואל על הליכה בסלובניה ואינו מפרט איזה הליכות, והיכן בדיוק וגורם למי שמנסה לעזור ע'פ מיטב הבנתו לתשובות סרק,את לא בדיוק הדוגמא לכבוד למשיבים לך.
כשיש קשיים בהבנת הנקרא, צריך לשקול פעמיים לפני שנוזפים ומלמדים נימוס.- מי כאן בכלל הציע לך מסלולים?
גברתי המורה לנימוס ולכבוד
להתיחסות לשאלתך הלא ממוקדת, בענין הליכה בסלובניה בקייץ-אמרת תודה?
אורי
-
"חבל שאופן כתיבתך לא מנומס ולא מכבד"מזג האויר בסלובניה באוגוסט שנה שעברה היה נהדר ומאפשר מסלולי הליכה עם ילדים.
אנחנו חוזרים גם השנה.
-
טמפרטורות או ימי גשם?בסלובניה יש גם הרבה ימי גשם בקיץ.
תבדקו פה באתר, בדף של מזג האויר ותראו מה הממוצעים לאוגוסט.
טיולי נוף כמו האיזור של בלד ובוהיני הרבה יותר מרשימים ונעימים במזג אויר בהיר.
הטמפרטורות לעומת זאת סבירות. -
טמפרטורות או ימי גשם?בסלובניה כמו באוסטריה ומדינות נוספות יורדים הרבה גשמים. אנחנו היינו באמצע יולי והיה מזג אויר נעים וחמים ולא ירד גשם כמעט. ישר אחרינו בדיוק באוגוסט נסעה חברתי הטובה והגשם לא הפסיק לרדת כל התקופה ובנוסף היה להם קר והלכו לבושים בסוודרים. מסקנה: כדאי לבדוק ממש לפני הנסיעה באתר מזג אויר ובכל מקרה לקחת גם בגדים ארוכים וגם קצרים. כזו היא אירופה! -
הבה ננסה לגרום למורה לנימוס להודות לכם.:-)עד עכשיו,לא נוכחתי שהשואלת אכן מכבדת אותכם העונים,שטרחתם לענות לשאלות הטריויה שלה השחוקות לזרא ויש להן איין סוף תשובות בפורום.גם אם אתם אפילו יותר אנונימיים ממנה והכינוי שלכם מסתכם
ב ?.(מענין אייך זה קרה?!)אתם זכאים לתודה.אז אם תקבלו, אל תתפלאו
לניסוח הטריויאלי בדפוס החוזר על עצמו.(לא ראיתי, לא שמעתי, הייתי עסוקה וכ'ו)