ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

ללון במקאו

פורום אסיה-המזרח הרחוק
    4
    5
    1076
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • חיים 186
      חיים 186 נערך לאחרונה על ידי

אנו נשהה בהונג קונג 7 ימים שמתוכה כוללת את מקאו. האם חייבים או מומלצת ללון לילה אחד או 2 לילות במקאו במהלך הטיול בהונג קונג ? האם זה אפשרי וכדאי ללון רק בעיר הונג קונג ובמהלך ה7 ימי טיול נפליג למקאו ולחזור באותו יום זה נשמע לי לא טוב? שאלה שניה איפה המקום הכי נוח ללון באי הונג קונג בסיס לטיולים וגם מבחינת תקציב בינוני ומטה ?

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • karnielr
        karnielr נערך לאחרונה על ידי

ללון במקאו

אפשר לצאת מהונג קונג למקאו ולחזור באותו היום, זה אפשרי בהחלט וזה מה שעשינו. בדיעבד הצטערנו שלא לקחנו שם לילה אחד. שני לילות נשמעים לי קצת יותר מדי.

• חתול-רובוט
          חתול-רובוט נערך לאחרונה על ידי

בהחלט

לדעתי כדאי מאוד ללון במקאו לפחות לילה אחד, ואפשר גם שניים או יותר. יש המון מה לראות שם, ומקאו של הלילה היא לא מקאו של היום. האווירה שם בשעות הערב נהדרת, ולא רק בבתי הקזינו.

• hayim_to
            hayim_to נערך לאחרונה על ידי

בהחלט

נהדר אנו אקח לילה אחד במקאו אבל האם יש מה להנות בטיול של יום ולא לילה של קזינו ובתי המלונות כדאי לצאת בוקר מוקדם למקאו למלון שלנו להתארגן ואז לצאת לטיול ?

יש כדאיות ללון אחד מבתי מלון קזינו או פשוט ממילא אנו מטיילים בכל הבתי מלונות כי היא עצמה אטרקציה ?

איפה כדאי לישון בהונג קונג ?

• חתול-רובוט
              חתול-רובוט נערך לאחרונה על ידי

הקזינו לעולם לא הולך לישון

בתי הקזינו הגדולים יהיו שוקקי חיים בכל שעה משעות היממה. אבל בשעות הערב יש בחלקם מופעים נחמדים. ובכל מקרה, נראה לי שאת שעות היום כדאי להקדיש לאטרקציות הרבות של האיזור - מקדשים, מוזיאונים, פארקים, שכונות קולוניאליות יפהפיות ועוד.

לא יודע לגבי מקום הלינה - אני ישנתי באכסניית תרמילאים זעירה ודי מצ'וקמקת. אני בספק אם היא עוד קיימת.

• 1 / 1
              • פוסט ראשון
                פוסט אחרון