ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

ברזיל בקיץ- שווה או לא?

פורום דרום אמריקה
    2
    2
    967
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • Smangita
      Smangita נערך לאחרונה על ידי

שלום שמי שרון ואני מתלבטת אם כדאי לנסוע לברזיל בקיץ בחודשים ספטמבר-אוקטובר...
      ההתלבטות הראשונה היא מבחינת מזג אוויר, האם חם שם? באיזה אזורים? איפה יותר כדאי לטייל?

עוד עניין זה שכרגע אני לבד...טיילתי כבר במרכז אמריקה ושם להכיר אנשים זה היה עניין של שניות, אבל בברזיל אני לא יודעת איך זה וגם אני מניחה מסיפורים שיש כמה אזורים מסוכנים שעדיף לא להסתובב לבד...

אשמח לקבל תשובה...אם יש המלצות לטיול של חודשיים בחודשים האלה במקום אחר בדרום אמריקה גם אשמח לשמוע

תודה.
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • kravchyk
        kravchyk נערך לאחרונה על ידי

ברזיל בקיץ- שווה או לא?
        היי,
        ברזיל היא ארץ חמה ולחה רוב ימות השנה, בכל זאת ארץ טרופית, כשבגדול הדרום קצת יותר קר מהצפון.
        חודשיים זה פרק זמן מצויין לתור את הארץ - את כמובן לא תגיעי לכל מקום (למעשה - ברזיל זו ארץ ששווה טיול בפני עצמו של כחצי שנה), אבל בהחלט תספיקי לגעת ולהיות ברוב המקומות האטרקטיביים.
        לגבי חבירה למטיילים אחרים - אם במרכז אמריקה הסתדרת היטב, אז נראה לי שגם בברזיל - בכל עיר גדולה שתגיעי אליה יש את המקום של הישראלים (ריו ריץ הוסטל בריו, קופיקו בסלבדור), וגם ה-youth hostels מאוד מאוד מפותחים, ומכיוון שהמחירים יקרים, מצטופפים בהם הרבה חבר'ה צעירים מכל העולם.
        שיהיה בכיף.
        תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • 1 / 1
        • פוסט ראשון
          פוסט אחרון