ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

המלצות לאתונה והסביבה

פורום טיולי משפחות
    אתונה
    4
    4
    1553
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • מיכליש120
      מיכליש120 נערך לאחרונה על ידי

אנחנו טסים בעוד חודש עם הילדים לאתונה ואנחנו מחפשים המלצות על מסלולי טיול מעניינים באזור. בגדול, אנחנו רוצים לבלות את רוב הזמן בעיר ולראות את העתיקות, אבל חשבנו לעשות טיול של יום אחד מחוץ לעיר. חברה סיפרה לי שהם היו באיזה אגם נסתר יפה כזה ליד אתונה, מישהו יודע איך קוראים לו שאני אוכל למצוא? ויש עוד משהו שכדאי לראות שהוא קרוב ונוח להגיע אליו? והמחיר של הכניסה לאתרי העתיקות הוא גבוה? קראתי פה https://www.haaretz.co.il/travel/greece/1.6545765 שאפשר להזמין מראש כרטיס – זה כדאי? זה יחסוך לנו הרבה תורים? וזה משהו שמעניין ילדים בכלל?

עכשיו, יש לי עוד שאלה קצת מוזרה על ביטוח נסיעות לחו”ל – אם אנחנו רוצים לצאת להפלגה מפיראוס (שמעתי שזה ממש נחמד) – זה משהו שאנחנו צריכים להצהיר עליו לחברת הביטוח? זה נחשב ספורט אתגרי? כי קראתי פה https://tld.walla.co.il/item/3233203 שאם נעשה פעילות אתגרית שלא דיווחנו עליה קודם, אז לא נהיה מכוסים מבחינה רפואית, אבל אני לא בטוחה שהפלגה נחשבת לאתגרית, מישהו יודע אולי?

דוקטור דו ליטל שוקי3 2 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • דוקטור דו ליטל
        דוקטור דו ליטל @מיכליש120 נערך לאחרונה על ידי

@מיכליש120

באתר האינטרנט של חברות הביטוח שאני בדקתי מפורט די במדויק מה הם מחשבים כפעילות אתגרית.

אין טעם לסרוק את כל חברות הביטוח כדי לתת לך תשובה על כולן, תבדקי באתר האינטרנט של חברת הביטוח בה את מתכוונת לעשות את הביטוח. המלצה שלי – לעשות את הביטוח כבר עכשיו.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • gadiz
          gadiz נערך לאחרונה על ידי

Vouliagmenis Lake –  אגם נחמד לשחיה.

אנחנו יצאנו ליום הפלגה לאי הידרה. היה נהדר.

• שוקי3
            שוקי3 @מיכליש120 נערך לאחרונה על ידי

@מיכליש120

טיפ לנוסעים ליוון בקיץ:

כובע רחב שוליים, משקפי שמש, הרבה קרם הגנה, חם מאד 🌞 (גם בצל, ואין צל… ).

• 1 / 1
            • פוסט ראשון
              פוסט אחרון