טיול באקוודור ופרו
-
טיול של שבועיים וחצי לאקוואדור ופרו
סוף יולי .זוג בני 50+,פעם ראשונה דרום אמריקה.
תכנון הטיול דרך סוכנות מקומית באקוודור נציגה בארץ בשם ריקי,
התוכנית היא טיול מתגלגלכשבוע באקוודור כולל קיטו,אוטבלו,באנוס,מונדו,הר הגעש קוטופ...,חזרה לקיטו.
טיסה לגלפגוס,4 לילות.
האם כדאי? העלות גבוהה מאוד!
אופציה חלופית,הגונגל שם.
לאחר השייט טיסה חזרה לקיטו ומשם ללימה.
לילה אחד בלימה.
חמישה לילות נוספים בקוסקו.
מאצ'ו פיצו ובאיזור.
אני רוצה לציין שעלות הטיול היא גבוהה מאוד ולכן ההתלבטות.אשמח לכמה שיותר תגובות מהירות....
,א
-
כשיש סוכן מקומי בארץ, הוא גוזר קופון כפול.
ממליצה לסגור עם סוכן מקומי. נסה לחפש המלצות כאן או בטריפ אדוויזר.
גם סוכן ישראלי שיושב שם יקח מחירים גבוהים יותר! על העיברית שהוא מדבר
באקוודור לא היתי, אבל בקוסקו כמעט כל חנות היא סוכנות טיולים, ועושים קצת שופינג בסוכניות ובוחרים עם מי הולכים.
לטעמי 5 לילות בקוסקו זה מעט מידי, בהתחשב בעובדה שיומיים ראשונים הם התאקלמות. בגובה עושים הכל לאט, ומשתדלים לנוח באמצע היום.
את מאצו פיקצו, מומלץ שתפרסו על יומיים, זה מטורף ביום אחד.
אל תוותרו על טיול בעמק אורבמבה עם השוק בפיסק. מומלץ שיהיה על יום א בשבוע, אז השוק ססגוני יותר. (השוק בפיסק זול מקוסקו, אז מומלץ שאת כל הקניות של האריגים עבודת יד תשאירו לשם.
בעיני אם יש לכם שבועיים וחצי נצלו אותם רק לפרו!
-
תודה על התשובה.
מה שמייקר מאוד שזה השייט לגלפגוס.
לא ככ בגלל הסוכן הישראלי.
נתתי גם לסוכן מקומי ולא היה הבדל ככ משמעותי.לכן גם הוספתי את אקוודור .
אשמח לענות נוספות.חייבת להחליט היום!
-
שלום אנחנו עשינו טיול באותו מסלול בקיץ לפני שנתיים וכתבתי על זה בבלוגים לנו עלה הטיול כולל הכל 8,300 דולר אמריקאי לאדם. המרכיב העיקרי בעלות היה שייט בגלפגוס שעלה כ-3500 דולר לאדם. מכיוון שרצינו את הספינה הכי גדולה והכי יקרה בשם legend. קיבלתי הצעת מחיר מכ-20 סוכנויות בארץ ובחו”ל. לבסוף ההצעות הכי טובות קיבלתי משני סוכנויות בחו”ל ששניהם עמדו במחירים קרוב מאד האחד לשני כפי שציינתי 8,300 דולר לאדם שזה כבר כולל את מחירי הטיסות הבינלאומיות שהזמנתי אותם לבד. לבסוף מצאתי סוכן ישראלי שהיה מוכן לרדת במחיר שהציע ולתת לי אותו דבר במחיר זהה. ההזמנה בסופו של דבר בוצע איתו בגלל נוחיות בתשלום. וראיתי את האדם שאני עומד מולו.
ממליץ תקרא בבלוגים את הבלוג שכתבתי מופיע בשני פרקים האחד החלק של פרו השני החלק של אקוודור. ולאחר שתקרא עם יהיו לך שאלות נוספות אשמח לענות בטלפון 054-4752917
תהנה
מוטי
-
יש מלא סוכנויות בקיטו אבל אין לכם יותר מדי זמן להתברבר בגלל הלוז הצפוף. המחיר יכול להשתנות מקצה לקצה, הכל תלוי באיכות הספינה שלכם וברמה שלה.
אני בזמנו (ב2010) בטיול הגדול שלי לקחתי קרוז כולל טיסות דרך סוכן ישראלי שיש לו את הוסטל טרנסילבניה בבאניוס, ב1000 דולר לאדם ל8 ימים. הזמנו את זה כמה שבועות מראש ותקשרנו איתו רק במיילים.
רמת הספינה לא הייתה באותה רמה של הספינה של מוטי אבל האוכל, צוות הספינה, המדריך והמסלול היו מדהימים. הספינה הייתה קטנה של עד 10 נוסעים בו זמנית על הספינה שזה נותן תחושה אינטימית יותר מאשר בקרוזים גדולים מרובי משתתפים.