ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

טיסות פנים בארגנטינה

פורום דרום אמריקה
    אוטובוסים טיסות פנימיות אל קלפטה ארגנטינה
    2
    2
    376
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • gigish
      gigish נערך לאחרונה על ידי

כרטיסי טיסות פנים: עד כמה יש שוני במחיר אם אני קונה כרטיסים 4 חודשים לפני (דרך skyscanner וכו') או קונה ממש כמה ימים לפני כבר בסוכנות מקומית בארגנטינה?
      מתלבטת לגבי כרטיסי טיסה לאל קלפאטה וממנה בגלל מזג אוויר שיכול להיות הפכפך באוקטובר. אנחנו 5 ולכן יש בהחלט חשיבות למחיר ומצד שני לא רוצה לטוס וליפול על מזג אוויר מבאס.
      ניתאי א תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • ניתאי א
        ניתאי א @gigish נערך לאחרונה על ידי

@gigish

עניין של היצע וביקוש.

לרוב מחיר הטיסות יעלה ככל שתאריך הטיסה מתקרב אבל לפעמים יש מציאות. אתם חמישה האם זה שווה את הסיכון?!. לדעתי למרות שאת טסה לא בשיא העונה, לא שווה לקחת את הסיכון.

לי יצא תוך כדי הטיול של אחרי הצבא להיות באושוויה, לקנות כרטיס טיסה חזרה לבואנוס איירס בסוכנות של חברת התעופה ובאותו יום לטוס, אבל לי היה את הזמן לחפש טיסות ולווא דווקא לאותו יום, לא היה אכפת לי להשאר עוד יום, יומיים. מקסימום הייתי לוקח אוטובוס ומשנה מסלול. 

המחיר היה אז ממש יחסית נמוך לטיסה הזאת אבל הנחיתה בבואנוס הייתה באיזה 2 בבוקר שזה פחות היה אטרקטיבי. אין כמו לפתוח מזרון ולישון כמה שעות בשדה עד לשעה שהיא הגיוני להסתובב בבואנוס לבד.

אם אתם לחוצים בזמן אז שווה להזמין מראש ולהיות בראש שקט. לי לא היה זמן מוגדר לטיול שהייתי צריך לעמוד בו ולא הייתה לי בעיה לשנות מסלול.

מזג אוויר הפכפכך, בקרחון המתנפץ באל קלפאטה לדעתי לא ממש קריטי, לא מבחינת גשם ולא מבחינת קור, זה בסך הכל הליכה במסלול הליכה תיירותי, מטריה תעשה את העבודה ביום גשום ומעיל טוב יגן מהקור. גם בתוך העונה יכול להיות מזג אוויר הפכפך.

אם אתם ממשיכים לטורוסים אז גם שם אותו עניין וגם שם המזג אוויר יכול להיות הפכפך גם בשיא העונה.

אם אתם חוששים מהמזג אוויר ולא רוצים להתבאס אז תנסו לשנות את התאריך של הטיול.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • 1 / 1
        • פוסט ראשון
          פוסט אחרון