אייר בריסל
-
האם באמת חברה כל כך גרוהה כמו שכתוב בתגובות עליה? לא שווה את הכסף ה"מוזל" של הכרטיסים שלה? תודה -
טסתי איתם דרך בריסל לטנריף ובחזרה. אם הפער מחירים משמעותי זה יכול להשתלם. אם הוא קטן אז לא הייתי הולך על זה.החסרון העיקרי זה שהמחיר הזול שלהם לא כולל מטען רק טרולי להעלאה למטוס.
הבעייה העיקרית עם זה זאת העובדה שמטוסי האיירבאס שלהם מתוכננים עם פס צר למטען בתוך המטוס (זה נכון לארבע מקטעי טיסה שטסתי איתם).
העבודה הזאת בשילוב עם זה שרוב הנוסעים מעלים טרולים גורמת לבעיית מקום למטען, מריבות על מקום למטען – הדיילות מתעלמות ורק אומרות לך למצוא מקום ולא עוזרות.
בטיסה מטנריף ללבריסל נאלצתי לדחוס את התיק שלי ברגע האחרון בין שני תיקים ואז פלמי אדום פנים וחמום מח בא אלי עם אגרופים שלופים והתחיל לצרוך עלי בפלמית.
המילה היחידה שהבנתי הייתה “לאפטופ” – כנראה שהוא שם לאפטופ בשקית רגילה והחליט שהרסתי לו אותו.
לא הגבתי ולבסוף החמום נרגע ושב למקומו ללא מגע פיזי.
בטיסה לארץ שמו כלוב קטן ואז הכריחו את כל מי שבא עם טרולי כמו אישתי להעלות אותו לבטן המטוס (לא בתשלום).
ההבדל מאיברה היה פחות ממאה דולר לכרטיס. בדיעבד הייתי מוסיף עוד קצת וטס עם איבריה.
אחרי זה טסתי לסקוטלנד ומכיוון שלא רציתי לשים את כל הביצים בסל אחד (והזמנתי את שתי הטיסות לפני שטסתי את הראשונה) שילמתי עוד קצת וטסתי עם לופטהנזה – בדיעבד החלטה נכונה בהחלט.
אלעד