מסלול אוסטריה זלצבורג
-
אשמח לחוות דעת על המסלול באזור זלצבורג ומה ניתן לשלב ביום האחרון מווגארין למינכן. נוסעת עם שני ילדים בגיל 11 ו-15 הלינה בעיירה וואגרין
יום ראשון ממינכן לוואגרין: אגם המלכים ומגלשות קנטלביץ
יום שני:מצודת וורפן, מערת הקרח, מפלי גולינג ולסיום מרחצאות אקווה זלצה
יום שלישי: דרך גרוסגלוקנר, מרחצאות באד גסטיין
יום רביעי:. מגלשות אבנטאו, אגם גוסאו, מרחצאות תרמה אמדה
יום חמישי: מכרה המלח בהליין, טירת הלבורן והעיר זלצבורג
יום שישי: רכבל גרפנברג, אגם ג'רסיי, פארק המים וואגרין
יום שביעי: מאגרי קפרון, ערוץ זיגמונד טוין, אגם קלמאזה
יום שמיני: תצפית 5 האצבעות והעיירה הלשטאט
יום תשיעי: העיר זלצבורג
-
בוקר טוב
אנחנו היינו עם ילדים צעירים אז ההספק הוא אחר, אבל לדעתי יום שני עמוס מדי.
ביום של גוסאו ניתן להוסיף דבר נוסף ךדעתי
יום חמישי גם כן עמוס לטעמי וזלצבורג מופיעה פעמיים. בכוונה?
ביום השמיני אפשר לעשות את מערת הקרח אם את עולה לתצפית 5 האצבעות
-
-
אם אני לא טועה Lammerklamm באיזור
-
הכי חשוב כמובן לדעתי זה להבין שכדאי לשמור על גמישות. התוכנית, כשלד, נראית לי מעניינת וטובה. חלק מהימים נראים עמוסים מאוד, וכנראה לא תספיקו הכל. אבל אם אתם מודעים לזה, ומוכנים לגמישות (למשל – אם לא הספקתם אתר מעניין אז אפשר להשלים ביום אחר) אז הטיול יהיה מוצלח יותר.
ביום 3 כדאי להוסיף אתר נוסף לתיכנון – למקרה ותמצו את גרוסגלוקנר יותר מהר מהמתוכנן.
-
-
בעקרון נראית תכנית בסיסית טובה. הייתי עושה את מכרות המלח ביום נפרד ולא מחברת ליום של ארמון הלבורן וזלצבורג. כנ"ל ביום השני מפלי גולינג ביום אחר אם יסתדר. השאר - מה שלא מספיקים/אין חשק/כח לא עושים, לכן עדיף להתחיל עם מה שבטוח לא רוצים לפספס. למשל אצלנו אחרי סכר קפרון לא רצו לעשות את ערוץ זיגמונד טון שהיה בתכנון אז המשכנו ישר למרחצאות.
-
אני תמיד מעדיף לתכנן יותר ממה שנראה לי שאני יכול להספיק – ככה למשל אם אתר מסויים נסגר יש לי תמיד גיבוי עם אתר מעניין אחר באזור. אם מצד שני אני נהנה במקום מסויים אני יכול להחליט להישאר ולוותר על שאר האתרים ביום הזה. זה עדיף בעיניי מאשר מצב שבו מסיימים את התוכנית היומית, יש עוד זמן, אבל לא יודעים מה לעשות באזור.
-
@צפנת-לוינשטיין
בבוקר היינו במכרה המלח, ואחה”צ נסענו לארמון היילבורן ליד זלצבורג.
למחרת היינו באתרים בעיר זלצבורג.
שימו לב שזלצבורגכארד מאפשר כניסות לאתרים בעיר למשך 24 שעות.
השעות החלו להיספר מיום קודם בו היינו בהיילבורן.
המקום בקיץ פתוח עד 7 או 8 בערב.
כך שכדאי לכם להצמיד את התכנית של יום 5 ליום התשיעי -
ביום השני כדאי שתתחילו במערת הקרח, אחרת תיתקלו בתורים ארוכים
המופע האחרון במצודת וורפן הוא ב-4 אחה”צ כך שתספיקו.
-
ביום הרביעי תוכלו להוסיף את ערוץ הלמארקלאם, קרוב מאד למגלשות באבטנאו
-
תהיו גמישים לגבי מזג האויר כי מגלשות אבטנאו לא פועלת אפילו אם מתחיל לטפטף.( אנחנו הגענו 3 פעמים לשווא עד שהצלחנו , בכל זאת-שווה מאוד. הנוף מהמם) .
ואגריין עיירה מקסימה . אבל אני ממליצה לכם גם לקפוץ לפלכאו. ( מסעדה ממש מומלצת לכל המשפחה: MATTEO, נמצאת ב Hotel Matteo, מעוצבת יפה, גדולה, אוירה ואוכל מעולה )
-
אם אתם בענין, תוכלו לעשות גם קארטינג. לעלות ברכבל לראש ההר ומשם לרדת בתלת אופן עד למטה. חוויה כייפית לכל המשפחה ולכל גיל.
-
הייתי מוסיפה פארק חבלים - חוויה נהדרת לכולכם.
ביום האחרון שלנו החלטנו לנסוע בבוקר למינכן ולבלות שם את היום. מוזיאון המדע, האקווריום ועוד.