פארק גואל - תזמון ונסיעות
-
שלום
נמצא בכיוונונים האחרונים של הנסיעה שלנו לברצלונה.
קניתי כבר מראש את כרטיסי הכניסה לפארק לשעה מסויימת כמובן.
אנחנו נגיע לפארק עם קו 24.
השאלה שלי היא כזו:
בשעה הנקובה, האם אני צריך להיות בנקודה שהאוטובוס מוריד אותי או בנקודה מסויימת בתוך הפארק שמשם ניתן להתקדם רק עם כרטיס?
כמה זמן לוקח להגיע מהנקודה שהאוטובוס מוריד אותי לנקודה שתיארתי?
אני יודע שניתן להכנס עד לאיחור של חצי שעה מהשעה הנקובה.
יודע שצריך לשמור את הכרטיס ליציאה (אי אפשר להראות להם אלקטרונית?).
לאחר שסיימתי, במידה ולא רוצה מונית, כיצד לחזור למרכז? קו 116 עד למטרו (lesseps) או שיש דרך מועדפת אחרת (מונית בכל זאת?)?
תודה
-
פארק גואל - תזמון ונסיעותמישהו?
-
פארק גואל - תזמון ונסיעותאני מניחה שזה תלוי באיזה אוטובוס אתה מגיע?
כשאני הייתי שם, האוטובוס עצר בערך עשר דקות נסיעה מהפארק.
צריך להיות בשער של הפארק עם הכרטיס בזמן המיועד (ולא באיזו נקודה פנימית).
אני ממליצה להגיע רבע שעה לפני לפחות.
אבל זו עיר שאתה לא מכיר, את הדרך מהאוטובוס לפארק לא בטוח שתמצא מיד - קח טווח בטחון.
אגב, ממליצה מאוד לקנות כרטיסים מראש גם לכנסיית המשפחה הקדושה של גאודי. הכנסיה מאוד מעניינת מבפנים, ואין שום סיכוי להשיג כרטיסים במקום.
-
פארק גואל - תזמון ונסיעותהיי גדי, אני מדווח לך לייב מברצלונה . היום הייתי בפארק גואל , גם אני קניתי כרטיסים מראש ושמרתי אותם עד ליציאה. לא ניסיתי אלקטרונית אבל הם סורקים את הברקודים בכניסה והיציאה. אגב לכל המעוניינים, נכנסתי לפארק ב10.30 ולא היה שום תור או לחץ בקופות. אתה צריך להיות בשעה הנקובה בכניסה של הפארק שבתשלום. לגבי קו 24 הוא מוריד בכניסה העליונה ctra.del carmel , התחנה מרוחקת 5 דקות הליכה מהכניסה שבתשלום. בחזרה לקחתי מונית מהצד התחתון של הפארק,כיוון שהייתי עם ילד קטן שכבר לא עמד על רגליו מעייפות. יש שם טור מסודר של מוניות בכל הגדלים. מחיר נסיעה חזרה לכיכר קטלוניה בערך 15€ . בעיקרון גם קו 116 מצויין ויש לו תדירות של כל 10 דקות בערך.
-
פארק גואל - תזמון ונסיעותאלופים!
המון תודה
עוד שבוע אני שם
וכן, גם קניתי בנוסף מראש חוץ מלפארק גואל גם כרטיסים לסאגרדה פאמיליה וגם לקאזה באטיו (שגם הפך להיות מוגבל לשעה מסויימת (אלא עם כן משלמים אקסטרה)