יום העצמאות של ארה"ב - 2016
-
הבוקר השכמנו מוקדם מאוד ב-Grand Canyon South Rim ב-4:30, כשאצנו לתפוס את הזריחה ב-5:16.
לאחר שמיצינו את התצפיות שבקצה המזרחי (השלמה לשאר מאתמול) נסענו נסיעה על כבישים מאוד קופצניים עם רוחות צד חזקות ל-Page, AZ, כשבדרך ירדנו לתצפית על ה-Horse Shoe Bend. איכשהו הצלחנו גם לעלות משם שרופים כהוגן מהשמש (למרות קרם הגנה) וללא הרבה אויר בריאות.
את הערב בילינו במסעדה, ששילבה אוכל של ה-Native Americans, כשברקע זמרת די טובה ולאחר מכן ריקודים של שבט בני הנבאחו.
כשיצאנו, חזינו גם במופע זיקוקי דינור מעל שמי Page.
-
יום העצמאות של ארה"ב - 2016תודה על התמונות המקסימות וכל הכבוד על ההשכמה!
דנה
-
יום העצמאות של ארה"ב - 2016נראה נהדר !!
תודה על השיתוף והתמונות המקסימות
איך הצלחת לצלם פרסה כזו מושלמת ? למיטב זכרוני כדי להפיק צילום כזה צריך להתקרב לקצה המצוק .... אנחנו פחדנו ...
תמשיכו להנות
איריס
-
יום העצמאות של ארה"ב - 2016יופי של תמונות... אגב את אזור הפרסה אפשר לראות גם מלמטה, ממפלס הנהר... אם עושים שייט שם.
-
יום העצמאות של ארה"ב - 2016צביקה, יופי של חוויות ותמונות.
כל הכבוד על הפרסה המושלמת. גם בעלי הגיע למקום שמאפשר צילום כזה, אבל נשמתי פרחה עד שחזר
-
יום העצמאות של ארה"ב - 2016תודה !
קרדיט: את התמונות הטובות יותר של הפרסה צילמה ב-iPhone 6S בתנו, בת ה-15 כשהיא עומדת על צוק.
אני הייתי אמיץ קצת פחות (פחד גבהים) ונשכבתי על סלע וממנו צילמתי ב-iPhone 5 את הפרסה כפי שתראו בתמונה הבאה. צרפתי גם את תמונת הצלמת האמיצה.
לצערי, במצלמה הטובה יותר שלנו, הסוללות מתרוקנות במשך הלילה ואינני יכול להשתמש בה כרגע. את תמונות הזריחה צילמתי במצלמת Nikon 4100.
-
יום העצמאות של ארה"ב - 2016עמיחי,
אני זוכר את ההמלצה שלך, אבל יש לנו הבוקר ב-11:00 סיור בקניון אנטילופ התחתון ואינני בטוח האם נספיק לשיט שמתחיל ב-13:00.
-
יום העצמאות של ארה"ב - 2016ריקי,
את חושבת שהייתי מרשה לה לעלות לאן שעלתה אילו היינו לידה ?
היא פשוט הלכה אל הפרסה בקצב הרבה יותר מהיר מההורים הזקנים שלה וכשהגענו היינו המומים לראות היכן היא עומדת, כשהצילומים כבר נעשו.
-
יום העצמאות של ארה"ב - 2016צביקה, מותר להגיד "כמה היא גדלה"?
בזמן האחרון חפרתי בבלוגים ישנים שלך. היא היתה ילדה. פתאום היא ממש נערה.
והיא יודעת מה צריך לעשות