גליישר ביי אלסקה
-
שלום, אני מנסה לתכנן מעבורת, האתר שלהם לא הכי ברור, אשמח לעזרה ממי שיודע- אני מבינה שצריך להזמין מעבורת מהיינס לג'ונו ומג'ונו לגוסטבוס. הרכב יישאר בהיינס. המעבורות בקו הזה פעילות רק בימי שני ורביעי, מה שאומר שצריך שני לילות. בגוסטבוס/ גליישר ביי. האם יש מה לעשות שם יומיים? יום אחד נעשה את שיט הלוייתנים. בנוסף אין מקום בלודג' בגליישר ביי, האם מישהו ישן בקמפגראונד שם ויכול לספר מה התנאים? הבנתי שיש הרבה דובים באזור. אופצייה נוספת היא לחזור בטיסה.. בקיצור אשמח לכל מידע שיש תודה רבה
-
גליישר ביי אלסקהבשל כל הסרבול הזה ששואב גם ימים מהטיול שאפשר להקדיש לדברים אחרים אני ממליצה לשקול את כדאיות העניין. אנחנו ישבנו וחרשנו את הסרטונים של הגליישר ביי ביוטיוב ובסופו של דבר לאור מה שראינו החלטנו לוותר ולקחת שיט חד יומי מג'ונו לקרחון טרייסי ארם. לא יכולה לדעת אם השיקול שלנו נכון לכולם, אולי זו היתה טעות, ממליצה לכם לבדוק אם האפשרות מתאימה לכם.
-
גליישר ביי אלסקהא. טיסה מהיינס לגוסטבוס לא תהיה הרבה יותר יקרה, אבל בניגוד למעבורת - טיסות מתבטלות או נדחות אם מזג האויר לא מתאים, ואז זה עלול ליצור לכם בעיה בתכנון. הייתי נשאר עם התכנון של המעבורות (מצד שני, אם הטיסה יוצאת לפועל, הנופים מהאויר מדהימים).
ב. מצטרף להמלצה של קרני, שייט לטרייסי ארם יכול להיות תחליף טוב.
ג. לגבי הקמפגראונד בבארטלט קוב - זאת אופציה, אבל תביאו אוהל טוב, זה אזור שיורד בו הרבה גשם. אם אני לא טועה יש שם מעט מאוד facilities, אם בכלל (אולי שירותים וגם זה לא בטוח). אם אתם לא רוצים ללכת לכיוון הזה, יש גם כמה אפשרויות לינה בגוסטבוס עצמה (הייתי בודק את Gustavus Inn ואת Blue Heron B&B).