ירח דבש בתאילנד
-
היי לכולם,
אני ובעלי מתכננים ירח דבש לתאילנד בסביבות שבועיים עד שלושה באוקטובר... התקציב שלנו עומד על 20000 - 30000
אנחנו מחפשים בטן גב, חופים ובעיקר פינוקים ללא טראקים
מודאגים בעיקר ממזג האוויר בתאילנד בתקופה הזו..
אשמח להמלצות על איים מפנקים ומתאימים לירח דבש מפנק ועל מלונות
בנוסף אשמח להמלצות על יעדים אחרים התואמים לרצונות שלנו =]
בתודה מראש לעונים
ספיר ואהרון
-
ירח דבש בתאילנדדווקא באוקטובר החודש הכי גרוע מבחינת מזג האוויר לתאילנד ?
-
ירח דבש בתאילנדהיי ספיר ואהרון.
הייתי בתאילנד 7 פעמים,כאשר הפעם האחרונה הייתה ירח דבש עם אשתי.
היינו שם באוקטובר.
אני מסכים עם איציק שעובדתית אוקטובר זה חודש גשום מאוד בתאילנד, אבל וזה אבל גדול- לפעמים אנחנו לא יכולים לתכנן את הטיסה שלנו לשם בדיוק לפי התאריכים הטובים בתאילנד. אני מאמין שהמצב הזה גם מתייחס אליכם.
מניסיוני, והייתי בתאילנד באוקטובר עד היום 3 פעמים: קודם כל, אין ספק שבפברואר למשל המזג אויר הרבה יותר יציב וטוב.
פעמיים יצא לי באוקטובר מזג אויר פצצה, והיו אולי יומיים שלושה של גשם, והשאר היה כל הזמן שמש למעט כחצי שעה שעה ביום של גשם!
פעם אחת באמת שהיה גשם כל יום של כמעט חצי יום, אבל באמת שאי אפשר לחזות את זה.
אז אני יכול להגיד לך שזה הרבה עניין של מזל, ובתאילנד אי אפשר לדעת איזו תחזית תהיה מחר בבוקר..
לגבי המסלול שלך, יש לך מגוון אופציות. התקציב שלך יפה מאוד לחופשה עם מלונות טובים ואטרקציות.
אני יכול להגיד לך את המסלול שאנחנו עשינו, אבל ברור שתוכלו לבחור דברים אחרים:
טיסה מישראל לבנגקוק, משם מייד טסנו לפוקט באותו יום. העברנו 2 לילות בפוקט כי אני לא כל כך אוהב את המקום הזה באופן אישי, למרות שיש שם הרבה אטרקציות.
משם עברנו במעבורת לקופיפי, שהינו שם 4 לילות במלון pp cabana.
כמובן שחובה לעשות שם את טיול 7 האיים.
משם טיסה לקוסמוי, שהינו שם 4 לילות במלון chaweng regent.
משם מעבורת לקופנגן, היינו שם 5 לילות במלון palita lodge
שם עשינו את טיול 42 האיים ובנוסף עשינו טיול מסביב לקופנגן שכולל רכיבה על פילים, עצירות בתצפיות מדהימות, איים מסביב לקופנגן, טבילה במפל נחמד וצלילה עם שנורקלים.
משם המשכנו חזרה במעבורת לקוסמוי, טיסה לבנגקוק ומשם לקחנו 2 לילות במלון המדהים: pathumwan princess.
כמובן ששם עשינו קניות בעיקר בקניונים mbk, central world וsiam paragon.
יש לציין שלנו היה חשוב במיוחד המיקום של המלונות, שהם יהיו במרחק הליכה מאוד קצר לים, לפאבים, למסעדות ולחנויות של הקניות.
ברור לי שיש מלונות טובים ויקרים יותר, אבל המיקום כאמור מבחינתו היה העיקר.
כל המלונות שציינתי יתאימו לתקציב שרשמתם.
כמובן שהמלון המפואר ביותר שהיינו בו היה pathumwan princess בבנגקוק ולכן הוא גם היקר ביותר.
אגב, בכל המקומות ובמיוחד בבנגקוק ישנם מלונות לא פחות טובים ממה שציינו, אבל זה מה שאנחנו בחרנו..
וכמובן שיש עוד הרבה קניונים שווים בבנגקוק.
מקווה שעזרתי, תהנו!!!
-
ירח דבש בתאילנדתודה רבה,
האמת שחצי מהמקומות שהמלצת הייתי כבר..
מחפשת איים אחרים מפנקים עם מלונות טובים מסאגים...
שמעתי הרבה על קראבי [שם לא הייתי]
אשמח לעוד המלצות חוץ מקופנגן קוסומוי ופוקט=]
-
ירח דבש בתאילנדהיי ספיר. מצטער אבל לא הייתי באיים אחרים מלבד האיים שרשמתי לך אז אני לא אוכל לעזור בנושא הזה.. אבל אני מקווה שהצלחתי לעזור בעניין של מזג האויר והמלון בבנגקוק. הכי חשוב שתהנו בירח הדבש!
-
ירח דבש בתאילנדקראבי מאוד מתאים.אבל התקופה בעייתית. תעייני בזה. https://www.travelfish.org/weather/thailand