וינה ובודפשט באוקטובר
-
מתכננים טיול משפחתי שיתחיל בוינה, 3 ימים ואח”כ בודפשט 3 ימים.
נהייה 2 מבוגרים בשנות ה60, 2 מבוגרים בשנות ה30 ותינוקת בת שנתיים. הזמנו כבר בתי מלון:schlosshotel kaiser בוינה וpromenade city בבודפשט.
נשמח לקבל טיפים לגבי תחבורה ומקומות מומלצים בזמן השהות שם.
הבנתי שניתן להזמין כרטיסי רכבת מוינה לבודפשט, כמה זמן מראש צריך להזמין ומהו שם האתר בו ניתן להזמין.
תודה מראש
-
@zipipri אמר:
promenade city
לגבי בודפשט,למרות שהמלון קרוב לתחנת מטרו קו M3.הייתי בוחרת מיקום נגיש יותר לתחבורה ציבורית.גם מלון דירות,אחת מהם ויש כמה,ברחוב קירלי בפסג’ נראה לי יהיה נוח יותר.מטבח מאובזר אפילו מכונת כביסה,מאפיות,בתי אוכל וצומתתחבורה מעולה.כל קווי המטרו(כמעט) וחשמליות קרובות 47/49/2.קו 16 קרוב לבודה
כאן,לפחות 5 מלון דירות באותו פסג’
-
תודה לך emma .לכלתי יש העדפה לבית מלון ולא למלון דירות. לפי המיקום של מלון “פרומנייד סיטי” האם ידוע לך אם יש גם שם קווי חשמלית קרובים?מלבד המטרו
-
כרטיסי הטיסה כבר הוזמנו?
3 ממים בכל עיר נשמע כמו משהו סביר בהתחלה, אבל…
ביום ההגעה הוכ יום קצר יותר..לעיתים אפילו חצי יום פחות, או שמדובר על טיסת לילה ואז זה יום שהו עייפים.
אותו דבר ביום העזיבה.. צריך להתארגן, לארוז ולהגיע לשדה מספיק זמן מראש
לזה אתם מוסיפים את המעבר בען הערים שגם הוא לוקח כחצי יום לפחות...הנסיעה עצמה, אריזת מזוודות במלון, הגעה אל ומתחנת הרכבת, צק אין נוסף במלון.
זאת אומרת שנטו זה משאיר לכם בקושי יומיים לכל אחת מהערים.
גם בוגפשט וגם וינה שוות הרבה יותר מיומיים בקושי!
אל זה עדיין רלוונטי, ממליץ בחום לבחור את אחת הערים בלבד.
-
המלון דירות מתפקדים כמלון לכל דבר.לטעמי הם מרווחים הרבה יותר.אפשר לבחור עם חדר שינה אחד או סטודיו או יותר.דלפק קבלה פעיל 24/7 יש ניקיון יומי,כל הטואלטיקה.מיוג וכו’..הוחיות שלהם לטעמי האישי רבה יותר מחד מלון 20 מטר.לחלק גדול יש מרפסת..ושוב,המיקום!.
בקרבת המלון יש מטרו קו 3.ממנו ניתן תחנה אחד להגיע לדאק טר ולעלות על חשמליות או להחליף לקו מטרו למשל לאזור הרובע היהודי,בית הכנסת.קו 2 לעבור איתו לבודה.לקו 1 להגיע לכיכר גיבורים לגן חיות,מרחצאות..
קו מטרו 3 ישמש אותכם לקניון ווסט.וזה בערך המקום המעניין היחידי על הקו.סניך דקטלון ושוק מקומי(לא המקורה)
אני ממליצה להיכנס לאתר או בוקינג של 7 סיזנס,טרנדי אפרטמנס,אפילו סנטור. ב סנטרל דלפק קבלה נראה לי עד 18.00.ולראות את החדרים,לקרוא מה כולל,את התגובות, ואז להחליט.
-
@imeshyכרטיסי הטיסה כבר הוזמנו, אנו נתחיל בוינה ננחת שם בשעות הבוקר, כך שרוב היום נוכל לנצל לשיטוט בעיר. נכון שזה מעט ימים לכל עיר, אך אנו נהייה עם תינוקת וזו תהייה מין טעימה ונופשון.
-
תודה אמה על כל הפירוט , אבדוק ונחליט