ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

מערב ארצות הברית: איזה מסלול הכי כדאי לעשות? יש תמונה מושקעת!

פורום צפון אמריקה
    מסלול תכנון
    7
    7
    1065
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • 44ner44
      44ner44 נערך לאחרונה על ידי 44ner44

היי לכולם,

בתכנון המסלול שלי אני מסיים בלאס וגאס בתאריך 09/09/19 (יכול להקדים ביום אחד) וצריך להיות בלוס אנג’לס בתאריך 13/09/2019.

זאת אומרת שיש לי שבוע שלם לנצל אותו בין הערים.

בהתחלה חשבתי לנסוע לגרנד קניון אבל אז הבנתי שחם שם מאוד ואני פחות אוהב נוף מדברי. אחרי זה חשבתי לנסוע לסן דייגו אבל אז זה פחות מעניין כי כבר אני אהיה בלאס וגאס כמה ימים וגם בלוס אנג’לס כמה ימים אז החלטתי להשקיע קצת בטיול טבע לשבוע.

הכנתי 4 מסלולים אפשריים מלאס וגאס ל- 4 יעדים שונים שיש בהם שדה תעופה (הקטע האדום בין לאס וגאס לערים הגדולות הוא בטיסה) ואז מהערים נוסעים ברכב פרטי (הקטע הכחול) לכל הפארקים שנמצאים ליד. לאחר סיום השבוע חוזרים לערים ומשם לוקחים טיסה ללוס אנג’לס. (המחירים של הטיסות באזורים האלה מאוד נמוכים). 

על איזה מסלול אתם הכי ממליצים? מבחינת המזג אוויר, איכות הנופים וכו’?

תודה 🙂

קישור לתמונה: http://www.up2me.co.il/images/80465279.png

שירליץ karnielr אנשיםטובים dhz ari0252 5 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • שירליץ
        שירליץ @44ner44 נערך לאחרונה על ידי

@44ner44

לא שהייתי, אבל אם היה לי שבוע שלם, הייתי הולכת על ילוסטון. אמצע ספטמבר אמור להיות עדיין סביר מבחינת מזג אויר. רק קח בחשבון נהיגה ארוכה מסולט לייק סיטי (5 שעות בערך כל כיוון).  

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • karnielr
          karnielr @44ner44 נערך לאחרונה על ידי

@44ner44

מה-9.9 עד ל13.9 זה לא שבוע שלם,  אבל זה יכול להתאים לילוסטון.  אל תטוס לסולט לייק סיטי אלא ליעד קרוב יותר לפארק. 

• אנשיםטובים
            אנשיםטובים @44ner44 נערך לאחרונה על ידי

@44ner44

אני מודה שאני לא מבין עדיין את כל המסלול שלך. אני לא אוהב להסתכל על חלק מסויים של המסלול באופן מנותק, ומעדיף לראות את התמונה כולה.

למשל לא הזכרת את האפשרות המאד קלאסית של יוסמיטי – זה כי יוסמיטי משולב בחלק אחר של המסלול? כי יוסמיטי לא מעניין בכלל? כי שכחת?

מ ה-9 עד ה-13 יש 5 ימים ברוטו. אפילו אם יוצאים מוגאס על הבוקר ומגיעים ללוס אנג’לס בטיסה בלילה, זה עדיין לא המון זמן. טיסת פנים לוקחת כחצי יום – כי יוצים לדרך 2-3 שעות לפני הטיסה, ואחרי הנחיתה יש עוד איזה שעה עד שיוצאים מהשדה (בלוס אנג’לס – יותר כי תחנות ההשכרה מחוץ לשדה). זוג טיסות כאלה זה בפועל יום שלם. כלומר יש לך רק 4 ימים בקירוב – מה-9 בשעות הצהריים ועד ה12 בשעות האחר הצהריים.

ילוסטון עם בסיס בסולט לייק סיטי מוסיף עוד שני חצאי ימים של נסיעות כלומר ישאיר לך 3 ימים בלבד שזה מעט לפארק הענק הזה.

אבל גם בכללי – התחושה שלי (בלי שפרטת את כל המסלול) שאחוז עצום מהזמן של הטיול מוקדש למעברים ואחוז קטן מוקדש לטיול עצמו. אני מציע לספור את כל חצאי הימים שמושקעים במעברים. לא לשכוח את הטיסה מישראל. מתוך 35 ימים (70 חצאי ימים) – כמה זה יוצא?

• dhz
              dhz @44ner44 נערך לאחרונה על ידי

@44ner44

ילוסטון הוא אפשרות סבירה.  גם אני ביקרתי ביחוסטון פעמיים בחודש ספטמבר ומזג האויר היה טוב.  מצד שני, זו גם הזדמנות לביקור במדינת וושינגטון.  הנופים שונים מאלו של ילוסטון, אבל הר ריינייר וחצי האי אולימפיק יכולים להיות ביקור מוצלח באיזור שפחות נוסעים אליו.  אגב, זה גם יהיה טיול זול יותר מאשר לילוסטון (מחירי הלינה באיזור ילוסטון/גרנד טטון מאד גבוהים).  מג האויר בחצי הראשון של ספטמבר סביר שיהיה עדין שמשי ונעים.

• ari0252
                ari0252 @44ner44 נערך לאחרונה על ידי

@44ner44

היי.

יילוסטון הוא הפארק מספר 1.לדעתי.

לפנייך 2 אפשרויות.

1.לטוס לסולט לייק סיטי ולשהות בה ואז להמשיך ליילוסטון.

2.לטוס לג'קסון שיותר קרובה ליילוסטון ולחסוך את הנסיעה.

• mayank
                  mayank נערך לאחרונה על ידי

אם תוכל להקדים ביום אז ילוסטון אפשרות נפלאה לטעמי. אם אי אפשר להקדים ביום ועדיין רוצה ילוסטון אז לטעמי חובה לטוס לשדה תעופה קרוב יותר מאשר סולט לייק סיטי, כדי שיהיה כמה שיותר זמן נטו בילוסטון.

למשל, אם אתה טס ב-09.09 לסולט לייק סיטי, אז למעשה במקרה הטוב כל היום הזה יתבזבז על על הטיסה לסולט לייק סיטי, איסוף הרכב והנסיעה לאזור ילוסטון, וזה ישאיר רק שלושה ימים נטו לפארק עצמו, שזה מעט מדי לטעמי, בפרט לאור ההשקעה הכרוכה בטיסות, רכב ולינה, וזה גם יוסיף מימד של לחץ לנסוע בחזרה לסולט לייק סיטי ב-13.9 כדי לתפוס טיסה לל.א.

מכל האופציות שפירטת, ילוסטון הוא הפארק המלהיב ביותר בעיניי, אבל אני חושב שבמגבלת הזמן, עדיף לטוס לרינו ולבקר בלייק טאהו ובפארק יוסמיטי. 

• 1 / 1
                  • פוסט ראשון
                    פוסט אחרון