ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

טיול למדגסקר

פורום אפריקה
    חיות מדגסקר
    2
    2
    443
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • Omri_3799756
      Omri_3799756 נערך לאחרונה על ידי

היי אני רוצה לארגן טיול למדגסקר אבל יש לי 0 ידע בנושא. מישהו אולי יודע כמה זמן מומלץ ומה טווח המחירים שזה עולה? תודה

(מעוניין בנופים, חופים וחיות אז אם יש אפילו מקום מומלץ אחר אשמח לשמוע)

dhz תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • dhz
        dhz @Omri_3799756 נערך לאחרונה על ידי

@Omri_3799756

השתתפתי בטיול מאורגן של חברת אקו במדגסקר לפני 3 שנים.  הטיול בין ה- 17 ימים עלה באיזור ה- $6,000 וכלל גם 4 טיסות פנים בנוסף לטיסות הבינלאומיות.

בגדול, הטיולים המאורגנים לאי כוללים התמקדות ב- 3 מ- 4 האיזורים הבאים: הדרום של האי (בו לא ביקרנו, אבל טיולים אחרים וסן לשם), המזרח של האי, נסיעה מהבירה לכוון שמורת Andasibe וגם מזרחה משם לאיזור החוף.  האטרקציוה היא שמורות רגילות ופרטיות של למורים וגם מרכז של זיקיות.  המערב של האי, שם האטרקציות המרכזיות הן: חוף הים (ב- Morondava), שדרת הבאובב וה- Tsingi  הגדול.  זו תופעת טבע של סלעים שהמים יצרו מהם מעין פסים של אבן חדה.  במהלך הביקור מטפסים לראש ה- Tsingy.

הצפון של האי, בו העיקר הוא הים.  המקום המוכר ביותר שם הוא האי Nosy Be, אליו יש גם טיסות ישירות מאירופה.

מדגסקר היא מדינה עניה והתשתיות שם בסיסיות ביותר.  רת בדרך לTsingy עשינו בג’יפ שנהג יום שלם בדרכי עפר.  גם בצפון היינו צריכים לנסוע חלק מהדרך בדרכי עפר.  רמת במלונות משתנה בהתאם לאיזור,כאשר ליד ה- Tsingy הרמה היתה הנמוכה ביותר.

באתר למטייל יש בלוג על טיול למדגסקר ואני ממליץ לקרוא אותו אם אתה מתכנן טיול עצמאי.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • 1 / 1
        • פוסט ראשון
          פוסט אחרון