לינה באיסלנד בסוף אוגוסט תחילת ספטמבר - האם צריך להזמין מראש?
-
שלום לכולם,
אנחנו זוג שמתכוננים לטייל באיסלנד בשבוע האחרון של אוגוסט ותחילת ספטמבר.
הבנתי שהמסלול הוא די קבוע – ואנחנו נרצה לבקר בכל חלקי האי האפשריים.
האם כדאי להזמין מקומות מראש? (בחופשות שלנו בחו”ל אנחנו בדרך כלל מזמינים תוך כדי נסיעה עם booking.com וכדומה)
האם כדאי להזמין לחלק מהאזורים?איפה?
וכמובן – אשמח לכל עצה פרקטית נוספת!
תודה רבה ! -
אני נוטה להמליץ להזמין מראש.
זה קצת גבולי – התאריך שלכם הוא מעבר מהעונה העמוסה לעונה פחות עמוסה. אתם גם זוג שזה מאפשר יותר גמישות.
מצד שני איסלנד נהיית עמוסה גם מעבר לחודשים “החמים” וכמות מקומות הלינה קטן יחסית.
נראה לי שיהיה יותר זול להזמין מראש ויהיה יותר מבחר. יש מקומות שאין הרבה אפשרויות ואז מה שנשאר עלול לדרוש מכם נסיעה נוספת.
אלעד.
-
לגמרי להזמין מראש..
טיול באיסלנד קצת שונה משאר אירופה ואין כל כך המון מקומות לינה.. אנחנו טיילנו בספטמבר והזמנו הכל מראש,
אופציה אחרת שחברים טובים החליטו לטוס בספונטניות לאיסלנד וכבר לא נשארו מקומות לינה- השכירו קאמפר וישנו בתוכו..
-
חובה להזמין מראש
איסלנד שונה מארצות רגילות
מחוץ לריקיאויק יש מעט מקומות לינה, במקרה הטוב ישארו לכם היקרים ביותר
-
היי קרן,
מקווה שנצא לדרך בעוד מספר ימים. כך שהניסיון שלי הוא מתוך תכנון של שנה מראש.
אם את מתכוונת ללון בחדרים עם שירותים פרטיים חובה להזמין את כול מקומות הלינה.
האזור שהכי מבוקש ללינה הוא דרום איסלנד- במיוחד הרצועה שמכיוון ויק להופן. שם יש ביקוש גבוה ומעט היצע. למדתי זאת על בשרי…
מציעה שתחלקי את המסלול בהתאם לימי הטיול ותתחילי להזמין מן הדרום גם אם זה לא תחילת הטיול או סופו.
בקשר לכיוון הטיול. נטייל עם כיוון השעון כלומר- מקפלוויק לצפון- מערב. הרעיון הוא לשמור על האטרקציות שבדרום לסוף הטיול.
בכול אופן אצלך, המצב אולי שונה, כי מזג האוויר יכול להיות פקטור משמעותי לגבי כניסה ליבשת , טיול בשמורות וחציית נהרות.
לנו יש 16 ימי טיול ושני נהגים, כך שיהיו ימים ארוכי נהיגה. אם אין לך את הזמן הנדרש ויכולת נהיגה למרחקים תוותרי על הפיורדים המערבים .
דיברתי עם הרבה מטיילים, שכבר חוו את איסלנד.בינהם מטיילים שטיילו בניגוד לכיוון השעון, וגם הם חזרו נפעמים.
נילי