ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

טיול משפחתי בגואטמלה בליז

פורום מרכז אמריקה
    תכנון טיול
    3
    3
    464
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • llazar
      llazar נערך לאחרונה על ידי

אנו מדפחה בת 6 נפשות מתכננת טיול בן 3 שבועות בגוטאמלה ובליז במהלך אוקטובר.מתלבטים מה שיטת הטיול המומלצת למשפחה? האם רכב שכור? האם תחבורה ציבורית ? או מדריך ורכב צמודים? ככלל אנו מעדיפים תמיד טיול עצמאי אך לא מכירים את התשתיות המקומיות.נזמח לעזרה מבעלי נסיון.תודה.ליאור
      gauntlet גדליהו מהגרעין 2 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • gauntlet
        gauntlet @llazar נערך לאחרונה על ידי

@llazar 

נראה לי כמו כל התיירים, שאטלים
        דרכים בגווטמלה איטיות להחריד, הנהיגה עצמאית לא בטוחה בגלל הדרכים ומקרי אלימות אקראיים למי שיאבד את דרכו.
        שאטל הוא ואן תיירותי שאוסף אתכם מהמלון עם כל הציוד ליעד הבא, בפועל שש אנשים ימלאו מעל חצי ואן. 
        האופציה השנייה היא לשכור ואן עם נהג, אבל לא רואה בזה הרבה טעם כיוון שהמחיר כנראה יהיה הרבה יותר גבוה, וממילא תסעו בקווים בהם יש שפע שאטלים

עם זמינות גבוהה. 

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • גדליהו מהגרעין
          גדליהו מהגרעין @llazar נערך לאחרונה על ידי

@llazar

מעבר לאופציות שצוינו צריך לזכור שאין שיטת טיול מומלצת למשפחה. יש מי שהצטופפות בואן עם עוד אנשים לא מתאימה להם ויש מי שכן, במיוחד שאני צריך להניח שמשפחה זה אומר ילדים בגילאים מסוימים. תחבורה ציבורית לא כ”כ בטוחה בגווטמאלה, אבל יש חברות עם קווים יותר בטוחים- ככה שתצטרכו לחרוש את הרשת מבהחינה הזאת. אני למשל נסעתי באוטובוסים שם עם שני ילדיי- אבל אלו היו 2 נסיעות עם חברה שקראתי עליה מראש. ועוד חלק עשינו בשאטל

מה מתאים למשפחה תלוי גם מה אתם רגילים- איך טיילתם בעברכם, האם אתם מכירים מקרוב מדינות עולם שלישי כלשהן, מה התוכנית שלכם בטיול ( ז”א אילו אזורים) וכיוב

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
          • 1 / 1
          • פוסט ראשון
            פוסט אחרון